Vertisign
Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
085 047 0044 - info@vertisign.nl

Zaaikalender

Wilt u beginnen met een moestuinbak of kweektafel en heeft u nog geen ervaring met het kweken van groenten en kruiden? Dan is het vaak raden waarmee u kunt beginnen en wanneer u in de eerste groenten kunt zaaien in uw kweekrek. Door de jaren heen krijgt u steeds meer ervaring en geduld met het zaaien van groenten en kruiden, maar om u alvast op weg te helpen met uw eigen moestuinbak of kweektafel hebben we een zaaikalender gemaakt.

In dit overzicht ziet u dat u bijvoorbeeld postelein al in januari onder een broeikap kunt zaaien en dat u in april uw rode bietjes kunt zaaien zonder broeikap. Het oogsten hangt uiteraard af van wanneer u gezaaid heeft en hoe het groeiseizoen verloopt. Verder vindt u in dit overzicht gegevens over onderlinge plantafstanden of hoeveel water en zon uw planten nodig hebben. 

Zaaikalender Vertisign

We hebben in deze zaaikalender alleen de groenten en een aantal kruiden meegenomen welke u in onze kweekbakken, moestuinbakken, moestuintafels of kweekrekken kunt zaaien en oogsten. Wilt u graag aan de slag met een moestuin op uw balkon of terras? Bekijk dan onze kweekmogelijkheden online.

Bekijk aanbod
2343-shutterstock-768595138.jpg

Waarom onze moestuin?

 • Verantwoord gezonde groenten kweken
  Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.
 • Simpel groenten verbouwen op niveau
  Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.
 • Stevige, duurzame moestuin
  Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Zaaien in uw moestuinbak

Wilt u ook beginnen met zaaien en kweken van verse groenten en kruiden in uw eigen moestuinbak of kweektafel? De producten van Vertisign bieden een optimaal gebruiksgemak en zorgen voor een mooi resultaat op ieder balkon. Ga aan de slag en geniet binnenkort van heerlijke groenten uit eigen moestuin.

Biologische zaden voor jouw moestuinbak

Kweek in de moestuinbakken en moestuintafels van Vertisign heerlijke verse groenten en kruiden met onze biologische moestuinzaden van Seedbee en steun hiermee hun moestuinproject in Khayelitsha, Zuid-Afrika. Ga aan de slag met veldsla, cherrytomaten of bijvoorbeeld aardbeien en geniet binnenkort van jouw eigen oogst. Heb je geen ruimte of tijd voor een moestuin, bekijk dan eens onze mogelijkheden voor jouw balkon of terras.

Onze oplossingen: KweekrekkenKweekbakkenKweektafelsVerpottafels | Moestuintafels | Moestuinbakken op poten.

 • Zaaikalender - Biologische zaden voor jouw moestuinbak
 • Zaaikalender - Biologische zaden voor jouw moestuinbak
 • Zaaikalender - Biologische zaden voor jouw moestuinbak
 • Uitgebreid betaalgemak: