Vertisign
Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
085 047 0044 - info@vertisign.nl

Zaaikalender

Wilt u beginnen met een moestuinbak of kweektafel en heeft u nog geen ervaring met het kweken van groenten en kruiden? Dan is het vaak raden waarmee u kunt beginnen en wanneer u in de eerste groenten kunt zaaien in uw kweekrek. Door de jaren heen krijgt u steeds meer ervaring en geduld met het zaaien van groenten en kruiden, maar om u alvast op weg te helpen met uw eigen moestuinbak of kweektafel hebben we een zaaikalender gemaakt.

In dit overzicht ziet u dat u bijvoorbeeld postelein al in januari onder een broeikap kunt zaaien en dat u in april uw rode bietjes kunt zaaien zonder broeikap. Het oogsten hangt uiteraard af van wanneer u gezaaid heeft en hoe het groeiseizoen verloopt. Verder vindt u in dit overzicht gegevens over onderlinge plantafstanden of hoeveel water en zon uw planten nodig hebben. 

Zaaikalender Vertisign

We hebben in deze zaaikalender alleen de groenten en een aantal kruiden meegenomen welke u in onze kweekbakken, moestuinbakken, moestuintafels of kweekrekken kunt zaaien en oogsten. Wilt u graag aan de slag met een moestuin op uw balkon of terras? Bekijk dan onze kweekmogelijkheden online.

Bekijk aanbod
2343-shutterstock-768595138.jpg

Waarom Vertisign?

  • Een moestuin op uw balkon of terras
    Vanaf nu is geen ruimte te klein voor uw moestuin.
  • Verpoten is niet nodig
    Zaai, groei en oogst uw groenten in onze kweekbakken, het hele seizoen.
  • Stevige, duurzame moestuin
    Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige uitvoering.

Zaaien in uw moestuinbak

Wilt u ook beginnen met zaaien en kweken van verse groenten en kruiden in uw eigen moestuinbak of kweektafel? De producten van Vertisign bieden een optimaal gebruiksgemak en zorgen voor een mooi resultaat op ieder balkon. Ga aan de slag en geniet binnenkort van heerlijke groenten uit eigen moestuin.

  • Uitgebreid betaalgemak: