Moestuinieren vanuit een rolstoel

Zit je in een rolstoel of ben je slecht ter been? Ook voor jou is het mogelijk om te genieten van verse groenten en kruiden vanuit uw moestuin. De moestuinbakken, moestuintafels of moestuinrekken van Vertisign bieden de mogelijkheid om op hoogte te moestuinieren en zijn zo een stevige, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing om vanuit je rolstoel met een moestuin aan de slag te kunnen. Kweek nu met veel plezier jouw verse groenten en kruiden op hoogte.

Met zorg ontwikkeld voor rolstoelgebruikers

De moestuintafels zijn namelijk met zorg ontwikkeld en op hoogte in te stellen afhankelijk van de gebruiker. Doordat de kweekbakken op hoogte zijn is er vervolgens ruimte om met jouw rolstoel onder de bak te rijden zodat je bij jouw groenten en kruiden kunt. Zodoende ontstaat er een gebruiksvriendelijke moestuinbak die voor iedereen geschikt is. Verder zijn de stalen moestuinbakken aan de onderzijde gesloten en loopt het overtollige water aan de zijkanten uit de bak waardoor jij altijd schoon blijft als je met jouw rolstoel onder de moestuinbak rijdt. Optioneel kan de moestuinbak worden voorzien van stootrand zodat jij jezelf extra beschermd tegen aanrijden.

Project Buitenhof in Hardinxveld-Giessendam

Een mooi voorbeeld zijn de moestuinbakken die Vertisign hebben geplaatst op het terras van woonproject Buitenhof aan de Buitendams in Hardinxveld-Giessendam. Door de bakken te vullen met speciale moestuingrond kunnen de bewoners kruidenplantjes poten en groenten zaaien. Mooi dat zij daar over enige tijd zelf van kunnen genieten. In overleg met de voorzitter van Stichting Buitenhof zijn de moestuintafels voorzien van stootrubbers, die ervoor zorgen dat de rolstoelgebruikers veilig kunnen moestuinieren. De bewoners zijn erg blij met hun verrijdbare moestuin en hun enthousiasme is hartverwarmend.

Iedereen kan een moestuin beginnen met de moestuinbakken van Vertisign

Zit jij in een rolstoel, maar wil je toch moestuinieren? Wij helpen je graag met het vinden van een oplossing. Bekijk gerust eens onze mogelijkheden en zie welke moestuinbakken, kweektafels of moestuinrekken voor jouw geschikt is. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer informatie.

Waarom Vertisign?
Kweektafel van Vertisign met eigenaar Wouter Slob

De moestuinbak voor jouw balkon of terras

Wij geloven dat iedereen een moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras is er ruimte voor groei. Plaats eenvoudig een moestuinbak of kweektafel van Vertisign en laat deze uitgroeien tot een oase van lekkernijen. Ontbreekt het je aan tijd of geen ervaring? Geen probleem! De moestuintafels en kweekbakken zijn eenvoudig in gebruik en met onze tips en tricks leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers!

Moestuinbak van Vertisign

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuinbak
Moestuintafel met kruiden

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. 

Moestuintafel
Moestuinrek van Vertisign

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.

Moestuinrek