Vragen over Vertisign

De meest gestelde vragen over Vertisign en de producten lees je in deze rubriek, mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op via onze contactpagina.

Wouter Slob aan het werk in zijn moestuintafel
F.A.Q.

Algemene vragen 

Vertisign is een onderneming uit Giessenburg welke in 2016 is opgericht door product engineer en moestuinder Wouter Slob.
Het is het doel van Vertisign om uiteindelijk iedereen in staat te stellen zelf zijn eigen groenten en kruiden te kunnen verbouwen op een duurzame manier. De moestuinbakken en kweektafels zijn de eerste aanzet daartoe.
Je kunt met ons contact opnemen via de chatfunctie op onze website, het contactformulier of door ons te bellen of te mailen. We helpen jou graag.
Momenteel heeft Vertisign geen showroom, wel kun je op afspraak langskomen. Neem daarvoor contact met ons op.

Eigenlijk kun je het hele jaar door beginnen met een moestuinbak, het grootste voordeel haal je natuurlijk uit het voorjaar, maar ook in de zomer en het najaar is er nog genoeg te doen. Zo zaai je in september nog radijsjes, rucola en veldsla en kun je al knoflook en uien poten voor het nieuwe seizoen.

Ja, onze moestuinproducten zijn zeer geschikt voor het moestuinieren op kleinere ruimtes als een balkon of terras. Bekijk onze mogelijkheden in onze webshop.

De moestuinbakken hebben een diepte van 19 cm, ruim voldoende voor sla, radijsjes of worteltjes.

De moestuinbakken zijn gemaakt van verzinkt staal, hierdoor zijn ze beschermd tegen roest. De zwarte delen zijn voorzien van een extra buitencoating.

Doordat de groente bakken zijn gemaakt uit losse delen kan het overtollige water tussen de kieren weglopen.

Het kan wel, maar doordat de bakken niet waterdicht zijn dien je wel op te letten met water geven. Daarnaast hebben planten voldoende licht nodig, plaats de bakken dus bij het raam.

Onze moestuinbakken zijn stevig, roestbestendig en makkelijk in gebruik. Daarbij hoef je niet te bukken en heb je een goed overzicht op jouw groententuin. In de moestuinrekken heb je zelfs meer niveau’s boven elkaar.

De moestuinbakken kunnen gebruikt worden op scholen, zorginstellingen, dagbestedingen, bedrijven of natuurlijk bij jouw thuis op het balkon, terras of dak.

Het moestuinieren zelf is duurzaam doordat je zelf de verse groenten en kruiden kweekt. Toch zijn ook de moestuinbakken duurzaam; ze zijn namelijk vervaardigd in Nederland en gemaakt van duurzame materialen. Het kunststofgebruik is tot een minimum beperkt.

Lees hiervoor de montagehandleiding, als het goed is hebben we die meegeleverd. Je kunt hem gelukkig ook online vinden.

F.A.Q.

Product 

F.A.Q.

Accessoires 

Ja, de moestuinbakken, moestuintafels en moestuinrekken zijn modulair opgebouwd waardoor je deze kunt koppelen. In overleg kunnen de rekken ook verhoogd worden.

Verwijder hiervoor de kunststof doppen en plaats de staanderverbinder in de staander. Bevestig vervolgens de klimwand tussen de zwarte staanders en plaats deze op de staanderverbinders.

De wieltjes zijn voorgemonteerd op een bevestigingsplaat. Verwijder de kunststof doppen onder de bak, tafel of het rek en steek de wieltjes erin.

Ja, alle moestuinbakken, kweektafels en moestuinrekken kunnen voorzien worden van wieltjes

Ja, voor iedere moestuinbak is er een broeikap. Let wel op dat je de uitvoering voor 40 of 60 centimeter diep kiest.

Ja, in onze webshop vind je het losse legbord. Deze kan bij ieder product toegevoegd worden.

Bij het product moestuingrond vind je een overzicht van het aantal zakken per bak.

Als je een bestelling hebt geplaatst en betaald (ma-vr), wordt de bestelling binnen 2 werkdagen verzonden. Als je de bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wanneer de bestelling nog niet is verzonden, zullen we proberen de bestelling aan te passen naar je wensen. Wanneer je bestelling al is verstuurd, kun je de gehele bestelling of de producten die je niet wilt, retourneren via de retourprocedure.

Dat hangt af van de verzendstatus. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Wanneer je bestelling eenmaal is verzonden, kan het niet meer worden geannuleerd.

Wanneer je een Vertisign moestuinbak of accessoire wilt kopen, ga je naar onze webshop. Kies hier de juiste moestuinbak, moestuintafel of moestuinrek. Klik op ‘bestellen wanneer je een artikel wilt kopen. Om de bestelling af te ronden, klik je op ‘afrekenen’. Je gaat nu naar het betalingsproces, waarbij je een verzendadres en factuuradres invult en een betalingsmethode kiest. Wanneer alles correct is ingevuld, bevestig je dat je alles hebt gelezen en akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Hierna klik je op ‘bestelling plaatsen’. Na de afronding van het betaalproces wordt de bestelling verwerkt en verzonden.

Ja. We sturen je een bevestigingsmail na ontvangst van je bestelling. Als je een account hebt aangemaakt, wordt je bestelling ook zichtbaar op jouw accountpagina.

Nadat wij je bestelling hebben verzonden, krijg je een bevestiging van verzending met een Track & Trace code.

Wij bieden de volgende betaalmethoden: iDEAL, Bancontact, Klarna achteraf betalen, Mastercard en Visacard.

Ja, maken we gebruik van SSL-technologie (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen wanneer het over het internet worden verzonden. SSL is de standaard voor betalingen via het internet en wordt ondersteund door Chrome, Firefox, Microsoft Internet Explorer, Safari en andere populaire browsers. We maken gebruik van deze technologie om gevoelige informatie te versleutelen voordat deze via het internet wordt verzonden. SSL-technologie voorkomt dat je gegevens kunnen worden benaderd wanneer je ze verstuurt.

F.A.Q.

Bestellen en betalen 

F.A.Q.

Levering en retour 

Als je een bestelling hebt geplaatst en betaald (ma-vr), wordt de bestelling binnen 2 werkdagen verzonden. Dit geldt niet voor het weekend en feestdagen. Afhankelijk van de bezorgdienst zal het pakket dan de volgende dag of de dag erna bij je bezorgd worden. Met de Track & Trace code die je ontvangt kun je je bestelling volgen. Zijn producten onverhoopt niet op voorraad, dan ontvang je van ons bericht met daarbij de verwachtte levertijd.

We hanteren gratis verzending voor onze producten. Omdat de moestuintafels en bakken van goede kwaliteit zijn wegen ze meer en kost dus ook meer. Vandaar dat we liever niet achteraf nog verzendkosten rekenen. Verder kunt u ook uw bestelling geleverd krijgen op een pallet voor € 99,00, in dat geval sturen we gratis grond mee voor de volledige order.

Nadat wij je bestelling hebben verzonden, krijg je een bevestiging van verzending met een Track & Trace code.

Vertisign producten kunnen worden geleverd aan personen en bedrijven met een adres in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Engeland, Spanje, Portugal, Italie, Zwitserland,  Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Wil je graag een Vertisign moestuinbak in een ander land ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Levering aan huis | Tijdens het afrekenen vul je jouw eigen adres is.
Levering op een alternatief adres | Tijdens het afrekenen klik je op ‘verzend naar een ander adres’. Hier vul je een ander adres in dan het factuuradres.
Afhalen | In overleg is het product af te halen op onze locatie in Giessenburg

Je kunt jouw Vertisign moestuinbak tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur het pakket naar:

Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
Nederland

Neem wel eerst contact op met onze klantenservice om ons te laten weten welk product je wilt retourneren, zodat wij weten waarom een product terugkomt, vervolgens kunnen wij je een retourlabel toesturen. Bij het verzenden van een retourzending op eigen initiatief kunnen wij de retourkosten niet vergoeden. Het product dat je wilt terugsturen, dient ongebruikt en in de staat waarin het is ontvangen geretourneerd te worden. Vanzelfsprekend kun je het product uit de verpakking halen om te zien of het aan je verwachtingen voldoet.

Als je contact op neemt met onze klantenservice zorgen we ervoor dat je een retourlabel ontvangt zodat je het product kostenloos kunt retourneren.

De duur van het terugstorten is afhankelijk van de betaalmethode die je geselecteerd hebt. Als er is betaald met creditcard of PayPal, wordt het bedrag teruggestort op dezelfde creditcard of PayPal rekening. Wanneer je via iDEAL betaalt, zal het bedrag worden teruggestort op jouw bankrekening. Het bedrag wordt teruggestort binnen 14 dagen nadat je retour is ontvangen.

Wanneer je vragen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice of via de chatfunctie op onze website.

Neem geen risico en neem zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice.

Je kan een verloren accessoire of onderdeel kopen in onze webshop. Wanneer een specifiek onderdeel of accessoire niet verkrijgbaar is, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ja. Wij geven drie jaar garantie op de moestuinbakken van Vertisign. Deze garantieperiode start op de datum van aankoop zoals vermeld op de orderbevestiging. Bewaar deze bon altijd om aanspraak te kunnen doen op deze garantie.

  • Bij gebruik van het product anders dan voorzien in de gebruikershandleiding.
  • Het product niet met de originele orderbevestiging wordt aangeboden binnen de geldende garantietermijn.
  • Reparaties aan de Vertisign moestuinbakken werden uitgevoerd door derden.
  • Het defect het gevolg is van verkeerd, onzorgvuldig gebruik of onderhoud,
  • Door verwaarlozing of door ongeval.
  • Er sprake is van normale slijtage aan onderdelen, die men bij het dagelijkse gebruik van een product mag verwachten.
F.A.Q.

Garantie en service 

Iedereen kan groenten kweken in onze moestuinbak

Wij geloven dat iedereen een duurzame moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras of als het je ontbreekt aan tijd. Door duurzame moestuinbakken en moestuintafels te ontwerpen en handige tips en tricks te bieden leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers, begin jij ook een moestuin?

Moestuintafel met kruiden

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuinbak
Moestuinbak van Vertisign

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. Verbouw jouw groenten op hoogte en heb altijd zicht op jouw moestuin.

Moestuintafel
Moestuinrek van Vertisign

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.

Moestuinrek