Verpottafels

Wil jij makkelijker werken in de moestuin of kas? De verpottafels van Vertisign zijn ideaal voor een kleine tuin of op een balkon. Met de mooie werktafel werk je staand aan jouw groenten en kruiden en maak je eenvoudig een sfeervolle moestuin op een kleine ruimte.

Werk op hoogte met onze tuintafels.
Ideaal om groenten en kruiden op te kweken.
Blijft mooi en roest niet.
Staat binnen twee werkdagen op jouw balkon.

Enig resultaat

Onze verpottafels

Eenvoudig te plaatsen

Onze verpottafels monteer je eenvoudig en zonder gereedschap.

Werken op hoogte

Met onze verpottafels werk je eenvoudig op een hoogte van 90 cm.

Duurzaam

Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige verpottafel.

Duurzaam materiaal

We vinden het belangrijk dat jij zo lang mogelijk kunt genieten van je verpottafel. Daar hoort ook bij dat deze zo lang mogelijk mee moet gaan. Daarom zijn onze modellen allemaal voorzien van een stalen frame. Het stalen frame zorgt ervoor dat je verpottafel niet snel erodeert door regen, hitte of vrieskou. Daardoor blijft je verpottafel zo lang mogelijk mooi, ondanks de wispelturige weersomstandigheden in Nederland. Staal gaat bijvoorbeeld langer mee dan een houten oppottafel, omdat dit materiaal vatbaarder is voor het weer. Onze stalen oppottafels kunnen wel tegen een stootje.

Een vaste plek voor je gereedschap

Laat jij ook weleens je gereedschap slingeren? Dit kan vervelend zijn, vooral als je snel je tuinhandschoenen nodig hebt of die ene bloempot die je vorige week nog had zien staan. Een verpottafel biedt de ruimte om je tuingereedschap op een vaste plek te bewaren. Dit is ideaal voor de tuinier die graag een geordende werkruimte heeft.

De hoogte van een verpottafel

Als je een verpottafel gaat kopen, is het belangrijk dat je altijd goed nadenkt over wat een geschikte hoogte is. Bij ons kun je zelf de hoogte bepalen van de tafel. Dit hangt uiteraard af van je eigen lengte. Idealiter gezien is de tafel lager dan een aanrecht, omdat je tijdens het verpotten op heuphoogte werkt. Dan kun je de hoogte afmeten met een meetlint tegen je aanrecht. Dan weet je precies of deze verpottafel de juiste hoogte voor je heeft.

Ontwikkeld om te groeien

Vertisign gelooft dat er altijd ruimte is voor groei. Door haar producten zo te ontwikkelen willen wij jou in staat stellen om ook verse groenten te kweken, zelfs als je daar niet de ruimte voor hebt. Onze producten maken ruimte in jouw moestuin mogelijk.

Er is altijd ruimte in jouw moestuin

Met de stevige en duurzame verpottafels van Vertisign creëer je een handige werkplek op hoogte. Plaats een verpottafel in de kas, de moestuin of op het terras en je werkt makkelijker dan ooit. Door de hoogte van 90 cm kweek, verpot, snoei en bemest jij jouw planten op een ideale werkhoogte.

Ruim assortiment verpottafels en moestuinbakken

Bij Vertisign kun je terecht voor een ruim assortiment aan stijlvolle verpottafels, moestuintafels, moestuinrekken en moestuinbakken. Je kiest zelf de hoogte en afmeting van jouw product in onze webshop. Daarnaast zijn de bakken en tafels modulair ontworpen waardoor je de verschillende moestuinbakken en verpottafels makkelijk aan elkaar kunt koppelen. Zo creëer je gemakkelijk een nog grotere moestuin op jouw balkon, terras of dak.

Voordelen van onze verpottafels

De verpottafels van Vertisign hebben meerdere voordelen. Uiteraard werk je met een verpottafel op hoogte en hoef je niet meer te bukken, maar wist je dat je de verpottafel binnen 5 minuten opgebouwd hebt? En dat deze gemaakt is van verzinkte, roestbestendige onderdelen? Verder voeg je eventueel wielen toe om de verpottafel verplaatsbaar te maken.

Breidt de verpottafel uit met accessoires

Als je eenmaal een verpottafel hebt is het mogelijk de tafel uit te breiden met een ruim assortiment aan accessoires. Zo maak je de bak in een handomdraai verrijdbaar, voeg je een gereedschapsrek toe of ondersteun je jouw planten met een klimrek. Alle accessoires zijn makkelijk toe te voegen en te bestellen in onze webshop.

Advies nodig bij het kopen van een verpottafel?

Welke verpottafel het beste bij jouw situatie past, hangt af van jouw wensen en behoeften. Heb je veel of weinig ruimte? Plaats je de verpottafel in een kas of op een balkon, dak of terras? Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de makkelijkste oplossing voor jouw moestuin. Neem gerust contact met ons op voor jouw ideale verpottafel.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.