Vertisign
Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
085 047 0044 - info@vertisign.nl

Verpottafels

Tafels met ideale werkhoogte voor het eenvoudig verpotten van groenten of kruiden. Daarnaast zijn de verpottafels geschikt voor de kleine ruimte waardoor u ze ook op het balkon, terras of kleine tuinen kan gebruiken. Specifieke wensen voor een verpottafel? Kies dan voor het zelf samenstellen. Hierbij kunt u uw eigen verpottafel samenstellen en hoogtes en dieptes bepalen.

Waarom onze moestuin?

  • Verantwoord gezonde groenten kweken
    Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.
  • Simpel groenten verbouwen op niveau
    Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.
  • Stevige, duurzame moestuin
    Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Stalen werkblad voor weinig onderhoud

De werkbladen zijn vervaardigd uit staal. Hierdoor kunt u het werkblad snel reinigen en blijft er geen vuil achter. Het onderhoud aan onze stalen verpottafels is aanzienlijk minder als bij een houten variant. 

Breidt eenvoudig uit

De verpottafels worden gemaakt uit oude magazijnstellingen. Het voordeel hiervan is dat u eenvoudig kunt uitbreiden. Wilt u bijvoorbeeld een moestuintafel of kweekreek naast de verpottafel hebben? De stellingen passen naadloos op de verpottafel en vormen een mooi geheel met elkaar.

Eenvoudige montage

Bij ontvangst van uw verpottafel ontvangt u een pakket compleet met bevestigingsmaterialen en plastic voetjes. Het pakket bevat een duidelijke montagehandleiding. Dankzij de eenvoud van de stellingen en de montagehandleiding is het de montage eenvoudig en snel te doen.

  • Uitgebreid betaalgemak: