Thuisquarantaine door komen met een moestuinbak

Helaas zitten we nu thuis vanwege het coronavirus. En misschien slaat de verveling wel toe. Daarom is dit een ultieme kans om lekker te gaan moestuinieren met een moestuinbak op poten of kweektafel.  Hoe en waarom je dit moet doen vind je in deze blog.

Gezond en lekker

Met een moestuinbak op het balkon of terras heb je altijd verse groenten. Deze groenten zitten vol met vitamines en mineralen. Zelfgekweekte groenten en kruiden zijn hierdoor ook veel smaakvoller. Je kunt zelf kiezen voor onbespoten groenten en kruiden. Wil je alles echt puur natuur eten, dan kan dat dus. Buiten werken en met je handen in de aarde wroeten is goed voor zowel je lichaam als geest. Tuinieren is een fysiek zware inspanning, dus een ideale work-out! Zeker nu de sportschool gesloten is. Ook heeft buitenlucht en met je handen werken een ontspannend effect. Waardoor je even alles rondom het coronavirus kunt vergeten. Werken in een kweekbak of moestuintafel is dus een ideale manier om je stresslevel te verlagen en je hoofd leeg te maken.

Misschien merk je dat je de laatste tijd door de thuisquarantaine veel binnen zit. Dankzij de moestuinbakken van Vertisign kun je heerlijk buiten in je tuin of op je balkon aan de slag. Heerlijk buiten zijn en even wat frisse lucht in ademen. Zonder dat je met te veel andere mensen in contact komt. Ideaal dus!

Goed voor het milieu

Een moestuinbak is goed voor het milieu. Ons eten komt van over de hele wereld. Al dat transport zorgt voor een grote uitstoot aan broeikasgassen. Door meer eten uit je eigen, lokale moestuin te eten, is er minder transport nodig. Groenten en fruit uit de supermarkt wordt vaak verpakt. Ook voor het transport is verpakkingsmateriaal nodig om de groenten onbeschadigd in de supermarkt te krijgen. Door voedsel uit je eigen tuin te halen, heb je minder of zelfs geen verpakkingsmateriaal meer nodig.

Hygiënischer moestuinieren

Het kweken van eigen groenten is ook veel hygiënischer dan de groenten uit de supermarkt. Je hebt het zelf in de hand. En zo weet je zeker dat er tenminste niet eerst heel veel andere mensen met hun bacteriële handen hebben aangezeten. Wel zo fris en het beschermt je tegen het coronavirus. Wel je handen wassen voordat je begint met je moestuinbak natuurlijk.

Een moestuinbak is niet moeilijk

Er zijn dus meer dan genoeg redenen om te gaan moestuinieren tijdens quarantaine. Dankzij de moestuinbakken is dit gemakkelijker dan ooit tevoren. De moestuinbakken kun je aanschaffen via onze webshop. Nadat ze geleverd zijn, kun je ze gemakkelijk in elkaar zetten. En kun je meteen aan de slag. De moestuinbakken zijn verrijdbaar en verstelbaar; waardoor de moestuinbakken heel makkelijk in gebruik zijn. Rugklachten worden hierdoor vermeden. Superfijn dus.

Jouw moestuinbak wordt contactloos geleverd

Als je besloten hebt om te gaan moestuinieren dan kun je via onze webshop op zoek gaan naar het model wat past bij jouw wensen en ruimte. Zo kun je moestuinieren op een klein balkon, of op een groot terras. Na de bestelling zullen wij deze zo snel mogelijk bij jou afleveren en wordt deze contactloos geleverd via DHL zodat jij veilig aan de slag kunt met jouw moestuinbak of kweektafel.

Ga aan de slag, begin een moestuinbak

Inspiratie nodig? De komende tijd kun je bijvoorbeeld lekker wortels, bieten en sla gaan kweken. Die doen het erg goed in de lentemaanden. Ga er mee aan de slag! En je zal je de komende tijd zeker niet vervelen. Zo kom jij deze minder fijne periode zeker door. Veel succes!

Waarom Vertisign?
Kweektafel van Vertisign met eigenaar Wouter Slob

De moestuinbak voor jouw balkon of terras

Wij geloven dat iedereen een moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras is er ruimte voor groei. Plaats eenvoudig een moestuinbak of kweektafel van Vertisign en laat deze uitgroeien tot een oase van lekkernijen. Ontbreekt het je aan tijd of geen ervaring? Geen probleem! De moestuintafels en kweekbakken zijn eenvoudig in gebruik en met onze tips en tricks leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers!

Moestuinbak van Vertisign

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuinbak
Moestuintafel met kruiden

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. 

Moestuintafel
Moestuinrek van Vertisign

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.

Moestuinrek