Substraten en voeding

Voor het kweken van groenten en kruiden is het van belang dat je gebruik maakt van een goed groeimedium. De kwaliteit van de dit medium of de grond en de toegepaste voedingsstoffen bepalen het succes van jouw oogst. Vertisign biedt een assortiment kwalitatieve substraten, moestuingrond en voedingsstoffen voor jouw gewassen.

De ideale groeimedium voor in jouw kweekrek.
Van duurzame en organische kwaliteit.
Handzaam verpakt, makkelijk in gebruik.
Wordt geleverd tot aan de voordeur.

Toont alle 3 resultaten

Onze grond en meststoffen

Verantwoord product

Ga aan de slag met onze grond en meststoffen en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Hogere opbrengst

Door gebruik te maken van goede materialen ontstaat de ideale bodem. Zo kweek je een hogere opbrengst op een klein oppervlak.

Duurzame voedingsstoffen

Door gebruik te maken van duurzame materialen ontstaat een duurzame bodem voor jouw gewassen.

Grond en meststoffen

Jouw verse groenten en kruiden stellen nogal wat eisen aan de bodem van jouw moestuinbak. De planten halen namelijk hun bloei- en groeienergie uit de bodem en doen het goed op het moment dat ze zich er goed thuis voelen. Op een goede bodem floreert jouw moestuin dus het beste. Het voordeel van een moestuinbak op poten is dat je de grond kan kiezen, naar wens van jouw gewassen. Vertisign biedt jou een ruim assortiment grond en meststoffen zodat jouw kweektafels er altijd goed bij staan.

Regelmatig meststoffen toedienen

Omdat jouw planten hun energie uit de moestuingrond halen is het belangrijk dat je deze bodem regelmatig van extra voeding en grondstoffen voorziet. Het beste moment daarvoor is in het voorjaar, zodat jouw gewassen meteen een goede start kunnen maken, vervolgens is het belangrijk om in juni en september een extra mestgift toe te passen.

Het verschil tussen organische meststoffen en kunstmest?

Je kunt de meststoffen voor groenten en kruiden onder verdelen in verschillende soorten: kunstmest of organische (minerale) meststoffen. Maar wat is het verschil tussen deze soorten? Organische meststoffen zijn meststoffen die zijn samengesteld uit natuurlijke stoffen. Daarbij kun je denken aan dierlijke of plantaardige stoffen die zorgen dat de bodem een natuurlijk evenwicht krijgt. Kunstmest is daarentegen een chemische of synthetische stof. Tenslotte hebben organisch-minerale meststoffen. Dit is een combinatie van organische meststoffen en minerale stoffen zoals kalk of ijzer.

Koop jouw moestuingrond bij Vertisign

Wil je het aller beste voor jouw gewassen? Kies dan voor de moestuingrond van Vertisign. Deze is zorgvuldig samengesteld voor het telen van groenten en kruiden in moestuinbakken of kweektafels. De moestuingrond bevat namelijk een wit gesteente wat zorgt voor een optimale bodemdichtheid en waterhuishouding voor in de moestuin op poten.

Bestel jouw moestuin online

Dus wil jij een moestuin beginnen met de moestuin op poten van Vertisign. Of ben jij op zoek naar benodigdheden voor jouw tuin. Bekijk dan ons assortiment in onze webshop. We leven al uw artikelen netjes tot aan de voordeur, ook als je hoog in een flatje woont. We kunnen ons tenslotte voorstellen dat er vragen zijn: stel deze gerust via de mail naar info@vertisign.nl of bel met 085-047 0044.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.