Vertisign
Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
085 047 0044 - info@vertisign.nl
2225-ontkiemen-moestuin.jpg

Missie en visie van Vertisign

De wereld om ons heen verandert iedere dag terwijl de bevolking groeit en er steeds meer aandacht komt voor het milieu. Dit brengt conflicten met zich mee, waarbij de voedselvoorziening zeker in het gedrang zal komen. Tegelijkertijd blijft de voedselbranche zich richten op grootschaligere productie met alle neveneffecten voor gezondheid en milieu.

Missie

De voortdurende ontwikkelingen van nieuwe technieken zullen de mens in staat stellen om zichzelf van voedsel te voorzien, waardoor de belasting voor het milieu en het gebruik van pesticide tot een minimum beperkt zouden kunnen worden. Vanuit deze gedachten zal Vertisign deze ontwikkelingen gebruiken om producten te creëren zodat:

"De mens instaat zal zijn om met beperkte ruimte, middelen en kennis in zijn eigen voedsel te kunnen voorzien."

Visie

Om de eerste slag te kunnen slaan in het bereiken van deze missie zijn producten ontwikkeld waarmee geen ruimte te klein is om in uw voedselbehoefte te kunnen voorzien. Creatieve oplossingen waarmee mensen met interesse direct aan de slag kunnen. Op lange termijn zullen er ook producten ontwikkeld worden waarmee ook het gemak van de mensen bedient zal worden waardoor er een grotere doelgroep bereikt zal worden. Wilt u meedoen? Kijk snel voor de mogelijkheden.

Bekijk aanbod

Waarom onze moestuin?

  • Verantwoord gezonde groenten kweken
    Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.
  • Simpel groenten verbouwen op niveau
    Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.
  • Stevige, duurzame moestuin
    Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.
  • Uitgebreid betaalgemak: