Vertisign
Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
085 047 0044 - info@vertisign.nl
2299-img-2056.jpg

Over Vertisign

Vertisign is een door Wouter Slob in september 2016 opgerichte onderneming met een missie en een visie. Vanuit de polder van Giessenburg (ZH) worden producten ontwikkeld waaruit een geheel nieuwe levensstijl zal ontstaan. Vertisign creëert ruimte voor uw planten en groenten en zal met behulp van de producten het moestuinieren en eventuele stadslandbouw een vlucht laten nemen!

Wie ben ik

Ondertussen heb ik al een aantal jaar ervaring en heb ik vooral geleerd dat ik trots mag zijn op wat ik goed kan. Mede door mijn opleiding Product Design en Engineering aan de Hogeschool Utrecht en de professionele ervaringen bij magazijninrichter Europe Racking in Culemborg bleek product ontwikkeling mijn sterke kant te zijn! Dit in combinatie met een enthousiaste babbel en een hardwerkend karakter bleken de voorwaarden geschapen om Vertisign op te richten.

Ontstaan

Waar interesse, kwaliteiten en behoefte samenkomen, ligt voor ieder zijn uitdaging! Mijn persoonlijke kwaliteiten aangevuld door de interesse voor planten en tuinieren en de behoefte van de maatschappelijke voordelen die het thuistuinieren bied heb ik besloten om hierin mee te gaan en met succes Vertisign op te richten. De missie en visie van Vertisign is duidelijk!

Moestuinbakken, moestuintafels en kweekrekken

De kweekrekken, moestuinbakken en moestuintafels die door Vertisign ontwikkeld zijn vinden hun oorsprong in de magazijnstellingenbranche. Al jaren liep ik rond met het idee om in magazijnstellingen plantenbakken te creëren zodat er ruimte bespaard kon worden in de moestuin en zo een grotere oogst gerealiseerd kon worden. Toen het idee ontstond om een eigen bedrijf op te richten bleek dat idee de basis van het bedrijf.

Neem direct contact op
2205-kweektafel-van-vertisign.jpg

Waarom onze moestuin?

 • Verantwoord gezonde groenten kweken
  Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.
 • Simpel groenten verbouwen op niveau
  Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.
 • Stevige, duurzame moestuin
  Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Bedrijfsfilm Vertisign

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? In het filmpje hiernaast leggen we het een en ander uit over Vertisign en de persoon achter het bedrijf. Hoe is het bedrijf ontstaan en vanuit welke gedachten de duurzame moestuinbakken en moestuintafels zijn ontstaan? Bekijk het snel!

Verantwoord groenten kweken met Vertisign

Wil jij ook verantwoord en duurzaam aan de slag met het verbouwen van verse, gezonde groenten en kruiden? Vaak ontbreekt het ons aan tijd en ruimte om een moestuin aan te leggen en zo te kunnen genieten van eigen gekweekte, duurzame groenten en kruiden, maar nu is het mogelijk met de duurzame moestuinen van Vertisign. Door gebruik te maken van de hoogte kun je op een klein ruimte een duurzame en stijlvolle moestuin aanleggen zonder dat het je veel tijd kost.

Onze oplossingen: KweekrekkenKweekbakkenKweektafelsVerpottafels | Moestuintafels | Moestuinbakken op poten.

 • Over ons - Verantwoord groenten kweken met Vertisign
 • Over ons - Verantwoord groenten kweken met Vertisign
 • Over ons - Verantwoord groenten kweken met Vertisign
 • Uitgebreid betaalgemak: