Vertisign
Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
085 047 0044 - info@vertisign.nl
2299-img-2056.jpg

Over Vertisign

Vertisign is een door Wouter Slob in september 2016 opgerichte onderneming met een missie en een visie. Vanuit de polder van Giessenburg (ZH) worden producten ontwikkeld waaruit een geheel nieuwe levensstijl zal ontstaan. Vertisign creëert ruimte voor uw planten en groenten en zal met behulp van de producten het tuinieren en eventuele stadslandbouw een vlucht laten nemen!

Wie ben ik

Ondertussen heb ik al een aantal jaar ervaring en heb ik vooral geleerd dat ik trots mag zijn op wat ik goed kan. Mede door mijn opleiding Product Design en Engineering aan de Hogeschool Utrecht en de professionele ervaringen bij magazijninrichter Europe Racking in Culemborg bleek product ontwikkeling mijn sterke kant te zijn! Dit in combinatie met een enthousiaste babbel en een hardwerkend karakter bleken de voorwaarden geschapen om Vertisign op te richten.

Ontstaan

Waar interesse, kwaliteiten en behoefte samenkomen, ligt voor ieder zijn uitdaging! Mijn persoonlijke kwaliteiten aangevuld door de interesse voor planten en tuinieren en de behoefte van de maatschappelijke voordelen die het thuistuinieren bied heb ik besloten om hierin mee te gaan en met succes Vertisign op te richten. De missie en visie van Vertisign is duidelijk!

Kweekrekken

De kweekrekken en kweektafels die door Vertisign ontwikkeld zijn vinden hun oorsprong in de magazijnstellingenbranche. Al jaren liep ik rond met het idee om in magazijnstellingen plantenbakken te creëren zodat er ruimte bespaard kon worden in de moestuin en zo een grotere oogst gerealiseerd kon worden. Toen het idee ontstond om een eigen bedrijf op te richten bleek dat idee de basis van het bedrijf.

Neem direct contact op
2205-kweektafel-van-vertisign.jpg

Waarom Vertisign?

 • Een moestuin op uw balkon of terras
  Vanaf nu is geen ruimte te klein voor uw moestuin.
 • Verpoten is niet nodig
  Zaai, groei en oogst uw groenten in onze kweekbakken, het hele seizoen.
 • Stevige, duurzame moestuin
  Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige uitvoering.

Bedrijfsfilm Vertisign

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? In het filmpje hiernaast leggen we het een en ander uit over Vertisign en de persoon achter het bedrijf. Hoe is het bedrijf ontstaan en vanuit welke gedachten zijn de kweekproducten ontstaan? Bekijk het snel!

De kweekoplossingen van Vertisign

Wilt u verse groenten kweken maar heeft u geen ruimte voor een moestuin? Wilt u een moestuin beginnen op uw balkon of terras, maar ontbreekt het u aan ruimte? Vertisign biedt de ideale en makkelijke oplossing met kweekrekken en kweektafels die bijzonder geschikt zijn voor balkons of terrassen. Door gebruik te maken van de hoogte kunt u op een klein ruimte een serieuze en stijlvolle moestuin aanleggen.

Onze oplossingen: KweekrekkenKweekbakkenKweektafelsVerpottafels | Moestuintafels | Moestuinbakken op poten.

 • Over ons - De kweekoplossingen van Vertisign
 • Over ons - De kweekoplossingen van Vertisign
 • Over ons - De kweekoplossingen van Vertisign
 • Uitgebreid betaalgemak: