Over ons

Over Vertisign

Vertisign is in september 2016 opgericht door Wouter Slob met een missie en een visie op het gebied van de voedselvoorziening. Vanuit de polder van Giessenburg (ZH) worden producten ontwikkeld waarmee in de toekomst iedereen moet kunnen moestuinieren, zelfs zonder kennis en kunde. Er is altijd ruimte voor groei: Vertisign creëert ruimte voor jouw groenten en kruiden en zal met behulp van de producten het moestuinieren en eventuele stadslandbouw een vlucht laten nemen!

Wie ben ik

Zelf heb ik al een aantal jaar ervaring op het gebied van productontwikkeling en moestuinieren. Daarnaast heb ik vooral geleerd dat ik trots mag zijn op wat ik goed kan. Mede door mijn opleiding Product Design en Engineering aan de Hogeschool Utrecht en de professionele ervaringen bij magazijninrichter Europe Racking in Culemborg bleek productontwikkeling mijn sterke kant te zijn! Dit in combinatie met een enthousiaste babbel en een hardwerkend karakter bleken de voorwaarden geschapen om Vertisign op te richten.

Missie en visie

De voortdurende ontwikkelingen zullen de mens in staat stellen om zichzelf van voedsel te voorzien, waardoor de belasting voor het milieu en het gebruik van pesticide tot een minimum beperkt kunnen worden. Vertisign is ervan overtuigd dat het door technologische ontwikkelingen mogelijk moet zijn dat iedereen zijn eigen groenten en kruiden kan verbouwen, zonder dat men daar per se de kennis, kunde en middelen voor in huis heeft. Vanuit deze gedachten zal Vertisign deze ontwikkelingen gebruiken om producten te creëren, want:

Ik geloof dat er altijd ruimte is voor groei

Door mensen op een duurzame en innovatieve manier producten, diensten en inspiratie te bieden, kunnen we mensen in staat stellen zelf groenten te kweken. Zelfs als men geen tuin of groene vingers heeft.

Ontstaan van de moestuinbakken

Waar interesse, kwaliteiten en behoefte samenkomen, ligt voor ieder zijn uitdaging! Mijn persoonlijke kwaliteiten aangevuld door de interesse voor de groentetuin en de behoefte aan de maatschappelijke voordelen die het moestuinieren biedt heb ik besloten om hierin mee te gaan en met succes Vertisign op te richten. De missie en visie van Vertisign is duidelijk!

Moestuinbakken, moestuintafels en moestuinrekken

De moestuinrekken, moestuinbakken en moestuintafels die door Vertisign ontwikkeld zijn vinden hun oorsprong in de magazijnstellingenbranche. Al jaren liep ik rond met het idee om in magazijnstellingen moestuinbakken te creëren zodat er ruimte bespaard kon worden in de moestuin. Zo kan er een grotere oogst gerealiseerd worden. Toen het idee ontstond om een eigen bedrijf op te richten bleek dat idee de basis van het bedrijf aangezien we iedereen willen laten moestuinieren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast dat Vertisign zichzelf als doel heeft gesteld om mensen in staat te stellen zelf hun groenten te kweken hecht de onderneming veel waarde aan maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen. Dat mag je in deze tijd uiteraard van een onderneming verwachten, maar bij Vertisign zit het in zijn DNA. Natuurlijk blijft er altijd ruimte om te verbeteren en te groeien, maar we inmiddels mooie stappen gemaakt en daarom vertellen wij graag meer over maatschappelijk ondernemen door Vertisign.

Waarom Vertisign?
Kweektafel van Vertisign met eigenaar Wouter Slob

De moestuinbak voor jouw balkon of terras

Wij geloven dat iedereen een moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras is er ruimte voor groei. Plaats eenvoudig een moestuinbak of kweektafel van Vertisign en laat deze uitgroeien tot een oase van lekkernijen. Ontbreekt het je aan tijd of geen ervaring? Geen probleem! De moestuintafels en kweekbakken zijn eenvoudig in gebruik en met onze tips en tricks leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers!

Moestuinbak van Vertisign

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuinbak
Moestuintafel met kruiden

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. 

Moestuintafel
Moestuinrek van Vertisign

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.

Moestuinrek