Oppottafels

Heb je last van een zwakke rug en ben je op zoek naar een oppottafel? De oppottafels van Vertisign zijn ideaal als je in de stad woont met een kleine tuin of een balkon. Met een mooie tuinwerktafel kun je op een kleine ruimte toch een sfeervol moestuin creëren.

Werk staand aan jouw moestuin met onze tuintafels
Je zet de werktafels zo in elkaar, zonder gereedschap.
Roest niet en is gemaakt van duurzame materialen.
Staat binnen twee werkdagen in jouw tuin.

Enig resultaat

Onze oppottafels

Eenvoudig te plaatsen

Onze oppottafels zet je gemakkelijk in elkaar, zelfs zonder gereedschap.

Staand moestuinieren

Met de oppottafels van Vertisign werk je eenvoudig op hoogte, nooit meer bukken dus.

Duurzaam

Het stalen ontwerp zorgt voor een stevige, weerbestendige oppottafel.

Maak tuinieren makkelijk met een oppottafel

Tuinieren wordt makkelijker en leuker met meer ruimte. Heb je een dakterras, balkon of staat je tuin boordevol met planten? Een oppottafel creëert ruimte om je planten in te verpotten. Daarnaast biedt een oppottafel voor buiten ook extra etages om je potten met kruiden, viooltjes en andere bloemen op te zetten. De oppottafels van Vertisign zijn duurzaam, eenvoudig te plaatsen en hebben de perfecte werkhoogte. Lees waarom een oppottafel kopen ook iets voor jou kan zijn.

Creëer ruimte in je tuin, balkon of binnenplaats

Voor de enthousiaste tuinier kan iedere ruimte omgetoverd worden in een zee van groen met oppottafels voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan de kleinste balkons in de stad, dunne borders in je tuin of een afgesloten binnenplaats. Waar je ook aan de slag gaat, het is altijd prettig om genoeg ruimte te hebben om je gang te kunnen gaan. Een oppottafel buiten van Vertisign creëert extra werkruimte op iedere plek. En dat is belangrijk, want je houdt tuinieren leuk met genoeg ruimte.

Oppottafel buiten voor op het dak

Dan is onze oppottafel buiten ook ideaal voor jou. Als je moestuinbakken en plantenpotten op je dak hebt, is een oppottafel buiten perfect om een werkhoek te creëren waarin je ongestoord planten kunt verpotten. Let wel altijd goed op of je dak in de wind staat. Je wilt niet het risico lopen dat je oppottafel buiten met potten en al in de tuin van je buren waait.

Verpotten op hoogte

Maar, een oppottafel tuin doet meer dan alleen ruimte creëren. Onze oppottafels hebben een werkvlak op 90 centimeter hoog. Dit voorkomt dat je tijdens het verpotten van je planten continu gebukt moet staan of zitten. Verpotten op hoogte werkt prettiger en is een stuk beter voor je rug. En, als je veel in de tuin werkt wil je je rug zo veel mogelijk ontzien.

Maak van twee oppottafels één

Heb je een oppottafel tuin gekocht van Vertisign, maar kom je er achter dat je eigenlijk meer ruimte nodig hebt? Je kunt jouw oppottafel zo groot of klein maken als je wilt door het modulaire design. Onze oppottafels voor buiten kun je makkelijk aan elkaar vastzetten. Zo kun je één grote tafel maken uit meerdere oppottafels voor buiten. Dit is ideaal als je de oppottafel ook als verhoging wilt gebruiken voor je planten. Gebruik het achterste deel om je planten potten neer te zetten, en gebruik het voorste deel als oppottafel tuin.

Je oppottafel uitbreiden

Daarnaast kun je ook nog extra rekken toevoegen aan je oppottafel tuin voor bijvoorbeeld je tuingereedschap, je werkhandschoenen, extra binnenpotten of je potgrond. Dit is handig voor elke tuinierder die nog op zoek is naar een vaste plek voor zijn of haar tuinspullen. Je kunt ook een klimrek toevoegen voor je planten.

Oppottafels met industriële uitstraling

Wist je dat onze oppottafels ook prachtig staan in iedere hal of tussenruimte? Door de industriële uitstraling van het stalen frame past een oppottafel van Vertsign bij ieder modern huishouden. Je kunt op de oppottafel buiten al je binnen planten verpotten zonder last te hebben van potgrond op je tapijt. Maar een oppottafel fleurt ook ieder terras op. Zet bijvoorbeeld een oppottafel tegen de buitenmuur van je huis aan, en plaats er keukenkruiden of Aloë Vera op als je eventjes niet hoeft te verpotten.

Duurzame oppottafels voor buiten

Door het roestvrijstalen frame en de verzinkte elementen gaan onze oppottafels lang mee. In tegenstelling tot bijvoorbeeld houten oppottafels voor buiten, is een oppottafel voor buiten van een stalen frame bestendig tegen erosie door regen, zon, hitte en vrieskou. Hierdoor blijft de oppottafel zo lang mogelijk mooi. Dit is wel zo handig met de onstuimige weersomstandigheden in Nederland.

Eenvoudig te (ver)plaatsen

Een oppottafel voor buiten van Vertisign heb je binnen no-time in elkaar gezet. Door het simpele design is het een klus die je in vijf minuten gepiept hebt. Een extra handige bijkomstigheid is dat je er ook voor kunt kiezen om wielen onder je oppottafel tuin te plaatsen. Dit komt goed uit als je een grote tuin hebt, en je op verschillende plekken wilt oppotten. Ook is het beter voor je rug, omdat je hem makkelijk naar de andere kant van de tuin kunt rollen.

Oppottafel kopen? Vertisign helpt je verder

Ben je ook benieuwd naar hoe een oppottafel tuin, balkon of binnenplaats zou staan, en wil je een oppottafel kopen? Je kunt de oppottafel buiten gemakkelijk online bestellen op onze website. Als een oppottafel kopen niet lukt, mag je altijd contact met ons opnemen. Bij Vertisign kun je terecht voor een ruim assortiment aan stijlvolle verpottafels, moestuintafels, kweektafels en moestuinbakken. Stuur een email naar info@vertisign.nl of neem contact met ons op via het formulier op de website. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 085 047 0044. Wil je langskomen voor een oppottafel kopen? Dit kan op afspraak.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.