Moestuintafels

Altijd al gek op het kweken van verse groenten en kruiden? Zelf gekweekt uit jouw moestuin, maar ontbreekt het jou aan de ruimte? Met de moestuintafels van Vertisign kan jij nu eenvoudig op moestuinieren op elke ruimte. Plaats deze tafel op jouw balkon, dak of terras en voor je het weet genieten jij van verse aardbeien, sla, radijsjes of tomaten.

Past zelfs 4 hoog door de deur naar jouw een balkon.
Groeit vanzelf, ook als je even geen zin hebt.
Je hoeft niet te bukken, de moestuintafels hebben een hoogte van 90 cm.
De afvoer beschermt jouw gewassen tegen heftige regen.

Toont alle 6 resultaten

Onze moestuintafels

Verantwoord

Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Kweken op hoogte

Groenten kweken in onze moestuintafels biedt optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.

Duurzame moestuin

Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Moestuintafel op poten

Een moestuintafel op poten heeft zowel voordelen voor de plant als voor de tuinman of tuinvrouw. Je planten hebben namelijk minder last van onkruid, slakken, kou of een teveel aan water en jij kunt op stahoogte tuinieren. Dit maakt dat een moestuintafel kopen ook leuk is als cadeau. Of iemand nu groene vingers heeft of twee linkerhanden, in beide gevallen kan met een moestuintafel een lekkere oogst van zelfgekweekte groenten en kruiden binnengehaald worden. Zet de moestuinbak op je balkon, binnenplaatsje of in je tuin in de buurt van de keuken. Zo knip je tijdens het koken verse kruiden of pak je een courgette, tomaat of krop sla, zo uit je eigen tuin.

Tips voor groenten kweken in een moestuintafel

Onze moestuintafel is ideaal om groenten in te verbouwen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan rucola, radijsjes, wortels, bieten en veldsla. Ook kun je snoeptomaatjes en kleine paprika’s ideaal kweken in moestuintafels. Wist je dat je onze moestuintafels ook naar boven kunt uitbreiden? Met een klimrek is the sky the limit en kun je ook klimmers vrolijk laten groeien in je moestuintafel. Hier zijn peultjes, sperziebonen en mini komkommers uitermate voor geschikt.

Moestuintafels zijn ideaal voor op het balkon

Redenen voor een moestuintafel kopen

Een moestuintafel maakt tuinieren mogelijk in de stad waar de grond vaak te vervuild is om je eigen kruiden en groenten te verbouwen. Daarnaast zitten in de grond wortels en zaden van onkruid die tussen jouw geplante plantjes opkomen. Dit maakt tuinieren een stuk bewerkelijker en tijdrovender. Ook ben je afhankelijk van het seizoen. Met een moestuintafel begint jouw kweekseizoen eerder. De grond in de bak is sneller warm doordat de zon deze kan verwarmen via de zijkant. Je hebt bovendien altijd een goede oogst doordat er geen overtollig water in de grond kan blijven staan. Met een moestuintafel kopen bij Vertisign, maak je tuinieren beheersbaar en overzichtelijk.

Moestuintafel op poten voor iedereen praktisch

Zelfs als je in een rolstoel zit, last hebt van rugklachten of niet fit bent, kun je gaan tuinieren. De moestuintafel op poten is er voor iedereen. Daarnaast krijg je van tuinieren twee keer zoveel energie. Tijdens het tuinieren krijg je energie van je eigen planten zien groeien en tijdens het eten van je verse groente en kruiden, krijg je de beste voedingsstoffen binnen. Een echte win-winsituatie dus.

De moestuintafel ontwikkelt om te groeien

Vertisign gelooft dat er altijd ruimte is voor groei. Door haar producten zo te ontwikkelen willen wij jou in staat stellen om ook verse groenten te kweken, zelfs als je daar niet de ruimte voor hebt. Onze producten maken jouw moestuin mogelijk.

De moestuin op hoogte

Met de moestuintafels van Vertisign plaats je de moestuinbak op poten. Hierdoor hoef je niet meer te bukken of op de knieën te zitten om jouw verse groenten en kruiden te verzorgen in jouw moestuin. Zaaien, poten, kweken en oogsten doe je met onze moestuintafel gewoon staand waardoor je ook kunt moestuinieren wanneer je last hebt van rug- en knieklachten.

Kruiden kweken in onze moestuintafels

Onze moestuintafels zijn ideaal om kruiden in te verbouwen. Je kunt hierbij denken aan de bekende keukenkruiden als peterselie en bieslook, maar ook aan andere heerlijke kruiden zoals salie, fenegriek of alfalfablad. Wel is het belangrijk om te weten hoeveel water de kruiden nodig hebben die je in de moestuintafel wilt planten. Mediterraanse kruiden als tijm en rozemarijn hebben een stuk minder water nodig dan kruiden zoals basilicum, peterselie of oregano. Als je de kruiden samen in de moestuintafel wilt kweken, zul je dus een keuze moeten maken. Ook munt kun je kweken in onze moestuintafels. Let wel op: munt is een echte woekeraar. Houd hem dus goed in de gaten om te voorkomen dat de andere kruiden in je moestuintafel in het gedrang komen.

Ook in de winter genieten van je kruiden oogst

Wist je dat je kruiden gemakkelijk kunt conserveren? Je kunt dit doen door verse bosjes met zelfgekweekte kruiden uit de moestuintafels ondersteboven te hangen en te laten drogen op een warme, droge plek. Als de kruiden helemaal droog zijn, kun je ze in een potje, zakje of trommel bewaren. Zo kun je het hele jaar door genieten van je eigen kruiden. Daarnaast kun je de kruiden ook invriezen en ze later gebruiken.

Uitgebreid assortiment moestuintafels

Bij Vertisign kun je terecht voor een ruim assortiment aan stijlvolle en duurzame moestuintafels, moestuinrekken en moestuinbakken. Je kiest zelf de uitvoering en afmeting van jouw moestuintafel. Daarnaast zijn de groententafels modulair opgebouwd waardoor je de verschillende kweektafels makkelijk aan elkaar kunt koppelen. Zo creer je een nog grotere moestuin op jouw balkon, terras of dak.

Voordelen van onze moestuintafels

Onze moestuintafels hebben meerdere voordelen. Doordat je op stahoogte werkt worden knie- en rugklachten voorkomen. Daarbij kun je met onze moestuinrekken en tafels op meerdere niveau’s moestuinieren waardoor je de ruimte in jouw tuin, kas of balkon optimaal kunt benutten. De tafels zijn overigens eenvoudig te verplaatsen waardoor je de indeling in de kas of moestuin altijd kunt wijzigen. Voeg eventueel wielen toe en maak de moestuintafel verrijdbaar. Op deze manier kun je de planten die in de felle zon staan makkelijk verplaatsen.

Optimaal kweekplezier met de moestuintafel

Doordat de moestuintafels zijn uitgevoerd in roestbestendige materialen kun je jarenlang plezier hebben van jouw moestuintafel. Zo zijn de bakken voorzien van afwatering waardoor overtollig water makkelijk wegloopt en werk je op hoogte waardoor je beter zicht hebt op de gewassen. Op deze manier wordt het verzorgen van jouw groenten en kruiden nog makkelijker in onze kweekbakken.

Breidt de moestuintafel uit met accessoires

Als je eenmaal een moestuin begonnen bent met onze moestuintafel is het mogelijk de moestuintafel uit te breiden met aanvullende accessoires. Zo maak je tafel verrijdbaar, voeg je een broeikap toe of ondersteun je jouw verse tomaten met een klimrek. Alle accessoires zijn makkelijk toe te voegen en te bestelling in onze webshop.

De moestuintafel is uit te breiden met een klimrek

De moestuintafel voor rolstoelgebruikers

De moestuintafels van Vertisign zijn daarnaast zeer geschikt voor dagbestedingen en verzorgingsinstellingen. De moestuin bevindt zich namelijk op hoogte waardoor je vanuit een (rol)stoel makkelijk bij jouw groenten en kruiden kunt. Daarbij zie je onze moestuinbakken steeds vaker in een verpleeghuis, want als je niet meer kunt bukken is een moestuinbak op poten ideaal. Overigens is ook op jouw balkon of terras een moestuintafel handig, of op het dak waar hij meer zonlicht vangt. Wel moet je er rekening mee houden dat je een tafel moestuin meer water moet geven. De bodem wasemt vocht uit en op de grond speelt dat effect niet.

Advies nodig bij het kopen van een moestuintafel?

Welke moestuintafel het beste bij jouw (moes)tuin past, hangt af van jouw wensen en behoeften. Heeft u veel of weinig ruimte? Plaatst u de kweektafel in een kas of op een balkon, dak of terras? Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de makkelijkste oplossing voor jouw moestuin. Neem gerust contact met ons op voor jouw ideale moestuintafel.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.