Moestuinrekken

Altijd al meer groenten willen oogsten uit jouw moestuin? Met het moestuinrek van Vertisign kweek je op meerdere niveau’s boven elkaar een grotere oogst. Plaats ons rek op jouw terras of balkon ga voor het maximale resultaat.

Past ook op 5 hoog door de deur.
Ga voor een maximaal resultaat uit jouw moestuin.
Staat geweldig op een balkon of terras.
Met dit rek kweek je voor heel de buurt

Toont alle 3 resultaten

Onze moestuinrekken

Verantwoord

Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Hogere opbrengst

Doordat je verschillende moestuinbakken boven elkaar plaatst kun je meer kweken op een kleine oppervlakte.

Duurzame moestuin

Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Het moestuinrek ontwikkelt om te groeien

Vertisign gelooft dat er altijd ruimte is voor groei. Door haar producten zo te ontwikkelen willen wij jou in staat stellen om ook verse groenten te kweken, zelfs als je daar niet de ruimte voor hebt. Onze producten maken jouw verticale moestuin mogelijk.

Verhoog de opbrengst van jouw moestuin

Maximaal resultaat behalen op een kleine oppervlakte? Het moestuin rek is de oplossing voor meer kweekruimte. De bakken boven elkaar zorgen je de ruimte heb om meer te oogsten.

Creëer extra ruimte voor jouw moestuin

Met een moestuinrek van Vertisign creëer je ruimte voor jouw moestuin. Plaats de bakken boven elkaar in een rek en begin een moestuin op niveau’s. Hierdoor kun je meer kweken op een kleinere ruimte en hoef je niet meer te bukken om jouw verse groenten en kruiden te verzorgen in jouw moestuin. Zaaien, poten, kweken en oogsten doe je met ons kweekrek gewoon staand waardoor je ook kunt moestuinieren wanneer je last hebt van knie- en rugklachten.

Uitgebreid assortiment moestuinrekken

Bij Vertisign kun je terecht voor een ruim assortiment aan stijlvolle en duurzame kweektafels, moestuinrekken en moestuinbakken. Je kiest zelf de uitvoering en afmeting van jouw moestuinrek. Daarnaast zijn de rekken modulair opgebouwd waardoor je de verschillende moestuinrekken makkelijk aan elkaar kunt koppelen. Zo creëer je een nog grotere moestuin op jouw balkon, terras of dak.

Voordelen van onze moestuinrekken

Onze moestuinrekken hebben meerdere voordelen. Doordat je op hoogte werkt worden knie- en rugklachten voorkomen. Daarbij kun je met onze moestuinrekken en tafels op meerdere niveau’s moestuinieren waardoor je de ruimte in jouw tuin, kas of balkon optimaal kunt benutten. De rekken zijn overigens eenvoudig te verplaatsen waardoor je de indeling in de kas of moestuin altijd kunt wijzigen. Voeg eventueel wielen toe en maak de kweekrek verrijdbaar. Op deze manier kun je de planten die in de felle zon staan makkelijk verplaatsen.

Optimaal kweekplezier in het kweekrek

Doordat de moestuinrekken zijn vervaardigd uit roestbestendige materialen kun je jarenlang plezier hebben van jouw moestuinrek. Zo zijn de bakken voorzien van afwatering waardoor overtollig water makkelijk wegloopt en werk je op hoogte waardoor je beter zicht hebt op de gewassen. Op deze manier wordt het verzorgen van jouw groenten en kruiden nog makkelijker in onze kweekbakken.

Breidt het groentenrek uit met accessoires

Als je eenmaal een moestuin begonnen bent met ons moestuinrek is het mogelijk het rek uit te breiden met aanvullende accessoires. Zo maak je het rek verrijdbaar, voeg je een broeikap toe of ondersteun je jouw verse tomaten met een klimrek. Alle accessoires zijn makkelijk toe te voegen en te bestelling in onze webshop.

Advies nodig bij het kopen van een moestuinrek?

Welke moestuinrek het beste bij jouw groentetuin past, hangt af van jouw wensen en behoeften. Heeft u veel of weinig ruimte? Plaats je het kweekrek in een kas of op een balkon, dak of terras? Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de makkelijkste oplossing voor jouw moestuin. Neem gerust contact met ons op voor jouw ideale moestuinbakken.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.