Moestuinkalender

Moestuinkalender van januari
Moestuinkalender

Januari

Een donkere en koude maand, maar alhoewel de vorst en sneeuw het misschien onmogelijk maakt om aan de slag te gaan met de moestuintafel of moestuinrekken, is er toch al het een en ander mogelijk.

Lees meer »
Moestuinkalender voor februari
Moestuinkalender

Februari

De dagen worden al wat langer, maar de kans op vorst en sneeuw blijft aanwezig. Er zijn dus maar weinig mogelijkheden tot het zaaien, toch kun je ook deze maand al voorbereidingen treffen voor het komende moestuinseizoen:

Lees meer »
Moestuinkalender van maart
Moestuinkalender

Maart

Wat is er in maart te doen in jouw moestuinrek of moestuinbak van Vertisign? Iedere maand geven we de beste tips voor het onderhoud op het gebied van het onderhoud, zaaien en oogsten in jouw moestuin.

Lees meer »
Moestuinkalender van april
Moestuinkalender

April

Als de temperaturen stijgen en de dagen langer worden is het voorjaar begonnen. Maar wat is er te doen in april met jouw moestuinbak? Ook voor de maand april geven we je de beste tips en tricks op het gebied van kweken, zaaien en oogsten in onze moestuinbakken.

Lees meer »
Moestuinkalender van mei
Moestuinkalender

Mei

Mei is een geweldige moestuinmaand, de lente is dan in volle gang. Volgens veel tuiniers is mei de beste maand in de moestuin, vol ontwikkeling en fris groen. Maar wat kun je doen in mei met een moestuinrek van Vertisign?

Lees meer »
Moestuinkalender van juni
Moestuinkalender

Juni

In juni kan het ineens erg warm zijn. Water geven wordt dan een nieuwe prioriteit. Zorgen dat er genoeg te drinken valt voor jouw groenten en kruiden is dan van belang. Welke tips hebben we nog meer voor jouw moestuinbak?

Lees meer »
Moestuinkalender van juli
Moestuinkalender

Juli

Juli is vaak een warmere maand, dus wat is er in juli te doen in de verhoogde moestuinbak? Iedere maand geven we je de beste tips voor het onderhoud op het gebied van de moestuin, zaaien en oogsten. Let bijvoorbeeld goed op dat je voldoende water geeft.

Lees meer »
Moestuinkalender in augustus
Moestuinkalender

Augustus

Augustus is een maand waarin je meer zult oogsten dan zaaien. Toch is er nog werk te doen in jouw moestuinbak. Naast genieten van de oogst zijn deze maand veel water geven, mesten, opschonen en onkruid wieden je dagelijkse bezigheden.

Lees meer »
Moestuinkalender in september
Moestuinkalender

September

In de maand september zal het weer gaan veranderen. De lucht zit vol van het aroma van rijpend fruit en de laatste bloeiende bloemen. Door het wisselende weer zullen ook de groeiomstandigheden van de gewassen in de moestuinbak gaan schommelen.

Lees meer »
Moestuinkalender van oktober
Moestuinkalender

Oktober

De weersveranderingen in oktober zijn heel groot. Lichte warme dagen kunnen aanvoelen alsof de nazomer gewoon doorgaat, en dan plotseling kan de eerste nachtvorst invallen. Wat betekent dat voor jouw moestuinbak of moestuintafel?

Lees meer »