Moestuinbakken

Hou jij er ook van om gewassen te zien groeien? Verbouw dan jouw eigen groenten met onze moestuinbak op poten. Plaats deze eenvoudig op jouw balkon, dak of terras en kweek je stekjes uit tot grote groente, fruitplanten en kruiden. Of je nu houd van tomaten, sla, komkommers of basilicum, deze moestuinbak is groot genoeg om meerdere kruiden en gewassen in te kweken.

Past zelfs 4 hoog op een balkon en door de voordeur.
Groeit vanzelf, ook als je even geen tijd hebt.
De bak heeft een diepte van 19 cm en is geschikt voor alle groenten en kruiden.
Beschikt over een goede afvoer van overtollig water.

Toont alle 4 resultaten

Onze moestuinbakken

Verantwoord

Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Simpel

Groenten kweken in de moestuinbakken biedt optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.

Duurzaam

Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Makkelijke moestuinbakken op poten

Ben je op zoek naar de makkelijkste manier van tuinieren? Om te beginnen met een moestuin, heb je geen grond om je huis nodig. En zelfs als je dat wel hebt, dan biedt de makkelijke moestuinbak van Vertisign alsnog veel voordelen, zowel voor de planten als voor jezelf. Jij hoeft niet te bukken en kunt op een overzichtelijke manier groenten en kruiden kweken. De planten krijgen de ideale groeicondities. De kans op een mislukte oogst door een te natte bodem is verleden tijd. Er zijn echter meer voordelen. De grond warmt namelijk sneller op doordat de verhoogde moestuinbak van de grond af staat en de zon de zijkanten van de bak opwarmt. Ook heb je minder last van onkruid, slakken of vervuiling. In moestuinbak werk je met schone plantaarde, zo kunnen wortels van onkruid of slakken je bak niet of nauwelijks inkomen.

De moestuinbak voor op jouw balkon

Groenten en kruiden kweken in moestuinbakken op poten

Wanneer je begint met je moestuin, dan heb je voldoende aan één moestuinbak. Je kunt hierin verschillende groentes kweken. Kijk voor de combinatie van planten naar de gewenste groeiomstandigheden voor elke plant, aangezien de bak op één plek staat. Wanneer je meer ervaring hebt, kun je ook goed een tweede verhoogde moestuinbak op poten kopen. Je kunt die op een andere plek zetten om meerdere mogelijkheden in groeiomstandigheden te hebben. Ook kan je de bak gemakkelijk verplaatsen door wieltjes onder de poten te plaatsen.

Begin met kweken in je moestuinbak

Je kunt een grote verscheidenheid aan groenten en kruiden kweken in je moestuinbak. Maar welke groenten zijn écht ideaal om te kweken in moestuinbakken? Je kunt hier zo divers mee omgaan als je zelf wil. Je kunt groentes kweken zoals spinazie, peultjes, maar ook groenten zoals paksoi en pompoen. Verder zijn ideale groenten om te kweken, rucola, radijs, worteltjes, veldsla, rode biet, compacte aubergines, snoeptomaten en snoeppaprika.

Een moestuinbak vol kruiden

Naast groenten kun je er ook voor kiezen om verschillende kruiden te planten in de moestuinbak. De meeste kruiden zijn ideaal, ze nemen namelijk weinig ruimte in beslag en geven een oogst waar je ontzettend lang mee kunt doen. Als je op zoek gaat naar kruiden voor in je moestuinbak, moet je over een aantal dingen nadenken. Zo is het belangrijk om kruiden uit te kiezen die evenveel water nodig hebben. In de moestuinbak hebben mediterraanse kruiden zoals rozemarijn, tijm en salie bijvoorbeeld veel minder water nodig dan peterselie, basilicum of bieslook. Ben je een fan van verse muntthee? Ook dit kruid doet het goed in de moestuinbakken van Vertisign.

Meer kruiden dan je kunt gebruiken?

Heb je één of meerdere moestuinbakken of oppottafels en is je oogst beter gelukt dan je dat gedacht? Je kunt in dat geval ook in de winter nog genieten van je eigen oogst door de kruiden te drogen. Bundel of knoop bosjes met kruiden uit je moestuinbakken samen en hang ze ondersteboven op een warme, droge plek. Als de kruiden helemaal gedroogd zijn, kun je deze in een afsluitbaar zakje of trommel bewaren.

Moestuinbakken op poten cadeau geven

Een makkelijke moestuinbak op poten is het ideale cadeau voor iemand met of zonder groene vingers. Doordat het tuinieren in de moestuinbak zo makkelijk is, kan iedereen het. Zelfs met de moestuinplantjes van de supermarkt kun je jouw kweektafel al gaan vullen. Dit, en de voordelige prijs, maakt de moestuinbak tot een ideaal cadeau!

Wij houden van groei en kweken

Vertisign gelooft dat er altijd ruimte is voor groei en ontwikkeling. Met onze moestuinbakken maken wij dat ook voor jou mogelijk. Zo kan jij met onze producten eenvoudig groenten, kruiden en fruit kweken op elk balkon, dak of terras en vervolgens genieten van jouw zelfgekweekte voedsel.

Er is altijd ruimte voor jouw moestuin

Creëer eenvoudig een moestuin waar jij maar wilt. Voor elk balkon, terras of dak hebben wij een bak en voor je het weet verandert jouw stadstuin of balkon op driehoog in een moestuin oase. Wil je nog meer groenten oogsten? Groei dan de hoogte in en plaats meerdere bakken boven elkaar voor een efficiënt gebruik van de ruimte.

Bakken geschikt voor elk balkon of terras

Met de makkelijke en stijlvolle moestuin op poten van Vertisign begin je gemakkelijk een moestuinbak op jouw balkon of terras. Zo kan ook jij verse groenten en kruiden kweken op jouw balkon, dak, terras of tuin. Door de diepte van de moestuinbak zaai, poot, kweek en uiteindelijk oogst jij de groenten en kruiden uit dezelfde bak.

Kweek jouw groenten op het dak

Zou jij graag een moestuin op het dak willen beginnen? De moestuinbakken van Vertisign zijn de ideale oplossing voor het inrichten van een moestuin op jouw dak. Doordat de moestuin op pootjes geplaatst is heb je geen speciale dakbedekking nodig en blijft jouw dak vrij van grond. Hierdoor kan overtollig water eenvoudig afgevoerd worden. Daarnaast zijn de moestuinbakken lager en gevuld met grond waardoor de wind geen grip heeft op jouw moestuin. Wil je een veilige afscheiding creëren langs de dakrand? Met behulp van het klimrek plaats je een afscheiding voor een veilige moestuin op het dak.

Veel kweekplezier met onze moestuin

Doordat de moestuinbakken zijn gemaakt uit roestbestendige materialen heb je jarenlang plezier van jouw moestuinbak. De bakken zijn voorzien van afwatering waardoor overtollig water makkelijk wegloopt en staat de moestuinbak op poten waardoor je beter zicht hebt op de gewassen. Zo wordt het kweken van verse groenten en kruiden nog eenvoudiger.

Vertisign kweekt groenten in zijn moestuinbak

Voordelen van onze moestuinbakken

Het kweken van groenten en kruiden in een moestuinbak van Vertisign heeft meerdere voordelen. Zo kun je met onze moestuin op hoogte werken waardoor knie- en rugklachten worden voorkomen. Daarnaast staan de bakken op pootjes, zo heb je geen last van ongedierte, vuiligheid en onkruid in jouw moestuin.

Breidt de moestuinbakken uit met accessoires

Als je eenmaal begonnen bent met onze moestuinbak is het mogelijk deze uit te breiden met een ruim assortiment aan accessoires. Zo maak je de bak in een handomdraai verrijdbaar, voeg je een broeikap toe of ondersteun je jouw verse tomaten en courgettes met een klimrek. Alle accessoires zijn toe te voegen en te bestelling in onze webshop.

Ruim assortiment moestuinbakken op poten

Vertisign is gespecialiseerd in het maken van moestuinen op poten. Zo kun je bij ons terecht voor een ruim assortiment moestuintafels, moestuinrekken en moestuinbakken. Kies eenvoudig jouw uitvoering, de gewenste hoogte en afmeting in onze webshop. Daarnaast zijn onze producten modulair ontworpen waardoor je de verschillende bakken makkelijk aan elkaar kunt koppelen en creëer je gemakkelijk een grotere moestuinbak op jouw balkon, terras of dak.

Advies nodig bij het kopen van een moestuinbak?

Welke kweekbak of kweektafel het beste bij jou past, hangt af van jouw wensen en behoeften. Heb je veel ruimte? Plaats je de moestuinbak in een kas of op een balkon, dak of terras? Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de makkelijkste oplossing voor jouw bak. Neem gerust eens contact met ons op voor jouw ideale moestuin.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.