Moestuinbak op hoogte

Geniet jij ook zo van het kweken van gewassen? Verbouw dan nu zelf groenten met onze moestuin op hoogte. Kies de gewenste uitvoering en plaats deze op jouw balkon, dak of terras. Of je nu dol bent op tomaten, sla, boontjes of basilicum, er is altijd een moestuin die bij jouw past.

Past zelfs door de voordeur op 4 hoog.
Groeit vanzelf, met maar een beetje aandacht.
De moestuin heeft een diepte van 19 cm en is geschikt voor alle gewassen.
Gemaakt van duurzame materialen.

Onze producten

Verantwoord

Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Hogere opbrengst

Doordat je verschillende moestuinbakken boven elkaar plaatst kun je meer kweken op een kleine oppervlakte.

Duurzame moestuin

Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

De moestuin op hoogte ontwikkelt om te groeien

Vertisign gelooft dat er altijd ruimte is voor groei. Door haar moestuinbakken zo te ontwikkelen willen wij jou in staat stellen om ook verse groenten te kweken, zelfs als je daar niet de ruimte voor hebt. Onze moestuinen maken het kweken van groenten en kruiden ook voor jou mogelijk.

Er is altijd ruimte voor jouw moestuin

Met de handige moestuinbak op hoogte van Vertisign creëer je een moestuin waar je maar wilt. Zelfs op jouw balkon, dak, terras of tuin kan jij kan verse groenten en kruiden kweken. Door de diepte van de moestuinbak kun jij zaaien, poten, kweken en uiteindelijk oogsten uit dezelfde bak. Daarnaast is de bak uitgevoerd in roestbestendige materialen waardoor je jarenlang kunt genieten van jouw moestuin.

Ruim assortiment moestuinbakken

Bij Vertisign kun je terecht voor een ruim assortiment aan stijlvolle moestuintafels, moestuinrekken en moestuinbakken. Je kiest zelf de hoogte en afmeting van jouw moestuinbak in onze webshop. Daarnaast zijn de bakken modulair ontworpen waardoor je de verschillende moestuinbakken makkelijk aan elkaar kunt koppelen. Zo creëer je gemakkelijk een nog grotere moestuin op jouw balkon, terras of dak.

Voordelen van onze moestuin

Het kweken in bakken heeft grote voordelen. Zo kun je met de verhoogde moestuinbak op hoogte werken waardoor knie- en rugklachten worden voorkomen. Daarnaast staan de moestuinbakken op pootjes waardoor je minder last hebt van ongedierte, vuiligheid en onkruid in jouw moestuin. De bakken zijn daarnaast eenvoudig te verplaatsen waardoor je de indeling in de kas of moestuin altijd kunt wijzigen. Voeg eventueel wielen toe en maak de moestuinbak verplaatsbaar. Op deze manier kun je de planten die in de felle zon staan makkelijk verplaatsen.

Veel kweekplezier met onze moestuin

Doordat de moestuinbakken zijn vervaardigd uit roestbestendige materialen kun je jarenlang plezier hebben van jouw moestuinbak. Zo zijn de bakken voorzien van afwatering waardoor overtollig water makkelijk wegloopt en staat de bak op poten waardoor je beter zicht hebt op de gewassen. Op deze manier wordt het verzorgen van jouw groenten en kruiden nog makkelijker in onze moestuinbakken.

Moestuin uitbreiden met accessoires

Als je eenmaal een moestuin begonnen bent met onze moestuinbak is het mogelijk de bak uit te breiden met een ruim assortiment aan accessoires. Zo maak je de bak in een handomdraai verrijdbaar, voeg je een broeikap toe of ondersteun je jouw verse tomaten en courgettes met een klimrek. Alle accessoires zijn makkelijk toe te voegen en te bestelling in onze webshop.

Advies nodig bij het kopen van een moestuin op pootjes?

Welke moestuin op pootjes het beste bij jouw situatie past, hangt af van jouw wensen. Heb je veel of weinig ruimte? Plaats je de moestuin in een kas of op een balkon, dak of terras? Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de makkelijkste oplossing voor jouw moestuin. Neem gerust contact met ons op voor jouw ideale moestuin.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.