Vertisign
Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
085 047 0044 - info@vertisign.nl

Moestuintafel op maat

Stel nu jouw gave en duurzame moestuintafel of kweekrek samen en ga aan de slag met het verbouwen van verantwoorde groenten en kruiden. Pas de indeling aan of voeg eventueel een extra moestuintafel toe voor nog meer ruimte voor jouw duurzame moestuin. Stel de moestuintafel eenvoudig af op jouw wensen voor nog meer kweekplezier en een hogere opbrengst. 

Een verzinkte moestuinbak

De moestuinbakken zijn uitgevoerd in verzinkt staal en heeft een diepte van 170 mm. Zodoende is er voldoende diepte, hoef je  niet te verpotten en kweekt jij een seizoen lang al jouw verse, duurzame groenten en kruiden.

Een stalen legbord

In plaats van een moestuinbak is het mogelijk jouw moestuintafel uit te voeren met een legbord van verzinkt staal zodat jouw moestuintafel ook kan dienen als opslag van gereedschap, kweektrays of andere materialen.

Altijd inclusief

De moestuintafels of kweekrekken wordt geleverd inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen is in een mum van tijd opgebouwd door middel van inhaakverbindingen. Er komt geen schroef aan te pas en voor jij het weet kun je aan de slag met jouw duurzame moestuin.

  • Uitgebreid betaalgemak: