Kweekbakken

Kan jij ook zo genieten van jouw verse groenten en kruiden? Begin dan een moestuin met onze metalen kweekbak. Plaats een bak op jouw dak of terras en vul deze met aarde. Kweek vervolgens jouw zaadjes uit tot een moestuin oase met sla, boontjes, radijsjes of paprika’s en ervaar het plezier van een moestuin.

Geschikt voor jouw balkon of terras.
De gewassen groeien vanzelf, ook zonder groene vingers
De kweekbak heeft een diepte van 19 cm en is geschikt voor jouw favoriete groenten en kruiden
Degelijk ontworpen en voorzien van afvoer van overtollig water.

Toont alle 4 resultaten

Onze kweekbakken

Verantwoord

Ga aan de slag met jouw kweekbak en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Simpel

Groenten kweken in onze kweekbakken biedt optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.

Duurzaam

Het stalen frame zorgt voor een stevige, roestbestendige kweekbak.

De kweekbak ontwikkelt om te groeien

Vertisign gelooft dat er altijd ruimte is voor groei. Door haar producten zo te ontwikkelen willen wij jou in staat stellen om ook verse groenten te kweken, zelfs als je daar niet de ruimte voor hebt. Onze kweekbakken maken het kweken van groenten en kruiden ook voor jou mogelijk.

Er is altijd ruimte voor jouw kweekbak

Met de handige kweekbakken van Vertisign creëer je een moestuin waar je maar wilt. Plaats een kweekbak en ook jij kan verse groenten kweken op jouw balkon, dak, terras of tuin. Door de diepte van de bak kun jij zaaien, poten, kweken en uiteindelijk oogsten uit dezelfde moestuin. Daarnaast is de bak uitgevoerd in roestbestendige materialen waardoor je jarenlang kunt genieten van jouw moestuin.

Ruim assortiment kweekbakken

Bij Vertisign kun je terecht voor een ruim assortiment aan stijlvolle en duurzame kweektafels, kweekrekken en kweekbakken. Je kiest zelf de hoogte en afmeting van jouw kweekbak in onze webshop. Daarnaast zijn de bakken modulair ontworpen waardoor je de verschillende kweekbakken makkelijk aan elkaar kunt koppelen. Zo creëer je gemakkelijk een nog grotere moestuin op jouw balkon, terras of dak.

Voordelen van onze kweekbakken

Het kweken in kweekbakken heeft meerdere voordelen. Zo kun je met de verhoogde bak op hoogte werken waardoor knie- en rugklachten worden voorkomen. Daarnaast staat de moestuin op pootjes waardoor je minder last hebt van ongedierte, vuiligheid en onkruid in jouw moestuin. De bakken zijn eenvoudig te verplaatsen waardoor je de indeling in de kas of moestuin altijd kunt wijzigen. Voeg eventueel wielen toe en maak de kweekbak verplaatsbaar. Op deze manier kun je de planten die in de felle zon staan makkelijk verplaatsen.

Veel kweekplezier met onze moestuin

Doordat de kweekbakken zijn vervaardigd uit roestbestendige materialen kun je jarenlang plezier hebben van jouw moestuin. Zo zijn de bakken voorzien van afwatering waardoor overtollig water makkelijk wegloopt en staat de bak op poten waardoor je beter zicht hebt op de gewassen. Op deze manier wordt het verzorgen van jouw groenten en kruiden nog makkelijker in onze kweekbakken.

Breidt de moestuin uit met accessoires

Als je eenmaal een moestuin begonnen bent met onze kweekbak is het mogelijk de bak uit te breiden met een ruim assortiment aan accessoires. Zo maak je de bak in een handomdraai verrijdbaar, voeg je een broeikap toe of ondersteun je jouw verse tomaten en courgettes met een klimrek. Alle accessoires zijn makkelijk toe te voegen en te bestelling in onze webshop.

De verhoogde kweekbak voor rolstoelgebruikers

De verhoogde kweekbakken van Vertisign zijn geschikt voor verzorgingsinstellingen en dagverblijven. De moestuin bevindt zich namelijk op hoogte waardoor je vanuit een (rol)stoel makkelijk bij jouw groenten en kruiden kunt. Daarbij zie je onze moestuin steeds vaker in een verpleeghuis terug, want als je niet meer kunt bukken is een moestuin op hoogte ideaal. Zit jij in een rolstoel, maar wil je toch moestuinieren?

De kweekbak op het dak

Zou jij graag een moestuin op het dak willen beginnen? De bakken van Vertisign zijn de oplossing voor het inrichten van een moestuin op jouw dak. Doordat de bak op pootjes geplaatst is heb je geen speciale dakbedekking nodig en blijft je dak vrij van grond waardoor overtollig water afgevoerd kan worden. Daarnaast zijn de kweekbakken lager waardoor de wind minder grip heeft op jouw moestuin. Tenslotte kun je met het klimrek een veilige afscheiding creëren langs de dakrand van jouw moestuin.

Advies nodig bij het kopen van een kweekbak?

Welke kweekbak of kweektafel het beste bij jouw situatie past, hangt af van jouw wensen en behoeften. Heb je veel of weinig ruimte? Plaats je de kweekbak in een kas of op een balkon, dak of terras? Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de makkelijkste oplossing voor jouw moestuin. Neem gerust contact met ons op voor jouw ideale moestuin.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.