Kruidenzaden

Ben jij ook dol op heerlijke kruiden? Zelf gekweekt en vers uit jouw moestuinbak? Met ons ruime assortiment kruidenzaden vind je de lekkerste kruiden voor in jouw moestuinbak.

De zaden van de lekkerste kruiden vind je in onze webshop.
Alle zaden zijn verantwoord gekweekt.
Voorzien van eenvoudige instructies voor het zaaien en oogsten.
Binnen twee werkdagen in de brievenbus.

Toont alle 14 resultaten

Voordelen van onze kruidenzaden

Verantwoord
Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Makkelijk
Kruiden kweken in de moestuinbakken biedt optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.

Duurzaam
De zaden zijn geteeld, schoon gemaakt en verpakt volgens milieuvriendelijke productiemethoden.

Heerlijk genieten van geurige kruiden

Wil jij zelf thee maken uit jouw moestuinbak? Zaai dan jouw heerlijkste kruiden met de kruidenzaden van Vertisign. Onze webshop biedt een ruim assortiment zaden van diverse kruiden zodat jij altijd jouw gewenste zaden vindt bij ons. Gemakkelijk besteld en binnen 2 werkdagen in jouw moestuin.

Voordelen van onze kruidenzaden

De zaden van Vertisign worden verzonden in een verpakking waarin de kiemkracht wordt beschermd. Hierdoor kiemen jouw kruidenplantjes precies wanneer jij dat wil. Daarnaast zijn deze voorzien van een duidelijke instructie over het zaaien, kweken en oogsten. Alles voor een heerlijk resultaat uit jouw moestuinbak.

Duurzaam assortiment van kruiden

Onze kruidenzaden bestaan uit een ruime selectie kruiden gewassen welke duurzaam en zorgvuldig zijn gekweekt. De zaden zijn uitermate geschikt voor het kweken in onze moestuin bakken en kweek tafels, zodat jij nog lekkerder kruiden oogst uit jouw moestuin.

Kruidenzaden voor jouw moestuinbak

Met de zaden van Vertisign maak jij van jouw moestuinbak, kweektafel of moestuinrek een prachtige moestuin met verse kruiden. De zorgvuldig geteelde zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Onze assortiment kruidenzaden zijn dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productiemethode.

Theekruiden kweken op jouw balkon?

Heb jij enkel een balkon en wil je toch verse thee kruiden kweken op het balkon? De zaden in ons kruidenassortiment zijn geschikt voor elke ruimte en zeer geschikt voor een moestuin op poten. Plaats een moestuinbak op poten, vul deze met kweekgrond. Laat vervolgens de zaden van jouw lekkerste kruiden meteen mee leveren. Zo maak jij direct een mooi start met jouw kruidentuin. Sneller en makkelijker kan het niet!

Waar kan je kruidenzaad kopen?

Je kan bij ons eenvoudig zaden kopen voor in jouw moestuinbak of kweek tafel. De online winkel is makkelijk in gebruik en je bestelt de zaden gemakkelijk. Vervolgens versturen we jouw zaden nog dezelfde dag wanneer jij deze voor 12 uur besteld. Zo besteld, zo gezaaid in jouw moestuinbak. Voor je het weet geniet jij van heerlijke thee.

Kruidenzaden koop je bij Vertisign

Wij verkopen kruidenzaden zodat jij kunt gaan doen wat je het liefste doet: kruiden kweken! Van groente tot kruiden en van bloemen tot fruit zaad. Ons assortiment met zaden geeft je een ruime keus om de juiste zaden te kopen. Daarnaast vind je online een zaaischema, waarin je kunt zien wanneer je de zaden kunt zaaien, uitplanten en moet oogsten. Erg handig voor de beginnende kweker.

Maak gebruik van onze moestuintips

Bij het kweken van kruiden hebben sommigen wat oefening nodig. Daarom hebben wij een blog op gesteld waarbij jij in een paar stappen op weg wordt geholpen naar een succesvolle kweek en uiteindelijk een mooie oogst. Scherp jouw moestuinkennis aan met onze moestuintips en kweek een heerlijke oogst met onze moestuinbakken.

Online zaden kopen?

Overtuigd van de voordelen van onze zaden? Jouw kweekrek met moestuinzaden kan je bij ons gemakkelijk en voordelig bestellen in de door jouw gewenste soort. Heb je vragen over onze zaden? Of over het kweken in een kweekbak of kweektafel? Bel ons gerust op 085 047 0044 voor persoonlijk advies of stuur een email naar info@vertisign.nl.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.