Hoe monteer je de moestuinbakken van Vertisign?

Heel eenvoudig! De producten van Vertisign zijn zo ontworpen dat je ze eenvoudig en binnen enkele minuten, zonder gereedschap, in elkaar gezet hebt; zo houd je meer tijd over om te genieten van jouw moestuinbak, het voorzaaien en planten van je favoriete groenten en kruiden. Volg voor het monteren de handleiding en de daarbij behorende onderstaande stappen:

Monteer jouw moestuinbak in 10 stappen

  1. Kies de juiste plaats voor jouw moestuinbak, kweektafel of moestuinrek.
  2. Neem de materialen uit de verpakking en controleer deze.
  3. Neem de staanders en monteer de afdekdoppen.
  4. Monteer de zwarte traverse op de gewenste hoogte in twee staanders zodat een frame ontstaat.
  5. Plaats aan de andere zijde van de zwarte traverse de zijtraverse van de kweekbak. Borg deze met de borgdoppen.
  6. Herhaal deze stappen voor het tweede frame.
  7. Haak de zijprofielen van de kweekbak in de zijtraversen in de daarvoor bedoelde openingen. Borg deze zijprofielen met de borgdoppen.
  8. Herhaal dit bij alle zijtraverse zodat de kweekbakken ontstaan.
  9. Vul de openingen in de bodem op met de bodemprofielen. Plaats in het geval van het rek de schoring aan de achterzijde van het rek.
  10. Vul de kweekbakken met grond; beginnen maar!

Montagefilm van de moestuinbakken:

Onderstaande films vertellen je meer over de montage van de moestuinbak, kweektafels of kweekrekken. Bekijk deze alvast voordat je gaat monteren.

Moestuinbak
Kweektafel
Moestuinrek

Montagehandleidingen

Tenslotte kun je hier de online montagehandleiding vinden zodat je nog makkelijker jouw moestuinbak, kweektafel of moestuinrek kunt monteren.

Monteren van de accessoires

Heb je accessoires besteld, dan vind je hier de daarvoor benodigde montagehandleidingen:

Veel plezier met jouw moestuin!

Rest ons tenslotte niets anders dan jou veel plezier te wensen met jouw moestuin! Mochten er toch vragen zijn kunt u altijd een mailtje sturen naar info@vertisign.nl.

Waarom Vertisign?
Kweektafel van Vertisign met eigenaar Wouter Slob

De moestuinbak voor jouw balkon of terras

Wij geloven dat iedereen een moestuin kan beginnen, zelfs op jouw balkon of terras is er ruimte voor groei. Plaats eenvoudig een moestuinbak of kweektafel van Vertisign en laat deze uitgroeien tot een oase van lekkernijen. Ontbreekt het je aan tijd of geen ervaring? Geen probleem! De moestuintafels en kweekbakken zijn eenvoudig in gebruik en met onze tips en tricks leren we jou hoe je aan de slag gaat met een moestuin. Voor je het weet heb je groene vingers!

Moestuinbak van Vertisign

Ook op jouw balkon of terras is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuinbakken zijn ontworpen zodat jij groenten en kruiden kunt verbouwen. Plaats een moestuinbak op jouw balkon, terras of dak en begin ook met kweken.

Moestuinbak
Moestuintafel met kruiden

Als je last hebt van je rug of graag op hoogte werkt is het mogelijk een moestuin te beginnen. De moestuintafels brengen de moestuinbak binnen handbereik. 

Moestuintafel
Moestuinrek van Vertisign

Zelfs zonder veel ruimte is het mogelijk een moestuin te beginnen. Door meerdere moestuinbakken boven elkaar te plaatsen creeren we extra ruimte voor jouw moestuin. Groei de hoogte in met een moestuinrek.

Moestuinrek