Groentezaden

Hou jij ook zo van het kweken van verse groenten op jouw balkon of terras? Met ons assortiment groentenzaden zaai jij binnenkort de meest lekkere groenten in jouw moestuin.

De zaden van jouw lekkerste groenten vind je in onze webshop.
Alle groentenzaden zijn duurzaam en verantwoord.
Voorzien van duidelijke instructies voor het zaaien en oogsten.
Binnen twee werkdagen in huis.

Toont alle 23 resultaten

Voordelen van onze groentezaden

Verantwoord

Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.

Makkelijk

Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.

Duurzaam

De zaden zijn geteeld, schoon gemaakt en verpakt volgens milieuvriendelijke productiemethoden.

Wil jij heerlijke groente kweken op het balkon?

Ook op jouw balkon is het mogelijk! Het kweken van groenten was namelijk nog nooit zo makkelijk als met de zaden van Vertisign. Start dus ook met het kweken van verse groenten. Plaats een moestuinbak en bestel jouw favoriete groenten zaden. Zaai deze in de moestuin en voor je het weet geniet ook jij van een eigen oogst.

Hoe begin ik een moestuin?

Je wil graag een moestuin beginnen maar je hebt geen idee hoe. Dan kunnen we jou maar één ding meegeven: begin gewoon en kijk wat er goed gaat en wat niet. Je leert het meeste van je eigen ervaringen en fouten. De zaden die niet lukken kun je volgend jaar weer proberen, want groenten telen is afhankelijk van veel factoren. Wanneer moet je een moestuin beginnen is ook een veelgehoorde vraag. Begin lekker in het voorjaar. Dan kun je alles nog zaaien en heb je het hele seizoen nog voor je!

Groentenzaden voor jouw moestuinbak

Met de moestuinzaden van Vertisign maak jij van jouw moestuinbak, kweektafel of moestuinrek een prachtige moestuin met verse groenten. De zorgvuldig geteelde zaden zijn zaden die geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. De bemesting die wordt gebruikt is van 100% biologische oorsprong (dierlijk of plantaardig). Onze assortiment moestuin zaden zijn dus geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productiemethode.

Duurzaam assortiment zaden

Onze groentezaden bestaan uit een ruime selectie gewassen welke duurzaam en zorgvuldig zijn gekweekt. De zaden zijn uitermate geschikt voor het kweken in jouw moestuin, zodat jij nog lekkerder groenten oogst. Verder hebben al onze verpakkingen een dubbele kiemkracht beschermende verpakking die ervoor zorgt dat de zaden pas beginnen te kiemen wanneer dit de bedoeling is. Op deze manier kun je de moestuin zaden kopen en zaaien wanneer je wil.

Waar kan je groente zaad kopen?

Je kan bij ons eenvoudig zaden kopen voor in jouw moestuinbak of kweek tafel. De online shop is makkelijk in gebruik en je bestelt de zaden gemakkelijk. Vervolgens versturen we jouw zaden nog dezelfde dag wanneer jij deze voor 12 uur besteld. Zo besteld, zo gezaaid in jouw moestuinbak. Voor je het weet geniet jij van verse groenten.

Groentezaden koop je bij Vertisign

Vertisign verkoopt duurzame zaden zodat jij kunt gaan doen wat je het liefste doet: zaaien en kweken! Van groente tot kruiden en van bloemen tot fruit zaad. Ons assortiment met zaden geeft je een ruime keus om de juiste zaden te kopen.

Maak gebruik van onze moestuintips

Bij het kweken van groenten en kruiden hebben sommigen wat oefening nodig. Daarom hebben wij een blog op gesteld waarbij jij in een paar stappen op weg wordt geholpen naar een succesvolle kweek en uiteindelijk een mooie oogst. Daarnaast vind je online een zaaischema, waarin je kunt zien wanneer je de zaden kunt zaaien, uitplanten en moet oogsten. Erg handig voor de beginnende kweker. Scherp dus jouw moestuinkennis aan met onze moestuintips en kweek een heerlijke oogst met onze moestuinbakken.

Online zaden kopen?

Overtuigd van de voordelen van onze zaden? Jouw kweekrek met moestuinzaden kan je bij ons gemakkelijk en voordelig bestellen in de door jouw gewenste soort. Heb je vragen over onze zaden? Of over het kweken in een kweekbak of kweektafel? Bel ons gerust op 085 047 0044 voor persoonlijk advies of stuur een email naar info@vertisign.nl.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.