Fruit zaden

Hou jij ook zo van vers fruit? Zelf gekweekt en direct uit jouw moestuintafel? Met ons assortiment fruit zaden vind je het lekkerste en zoutste fruit voor in jouw moestuin.

De zaden van het meest verse fruit vind je op onze website.
Alle fruit zaden zijn verantwoord gekweekt.
Voorzien van instructies voor het zaaien en oogsten.
Binnen twee werkdagen in de moestuin te zaaien.

Enig resultaat

Voordelen van onze fruitzaden

Verantwoord
Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van vers fruit.

Makkelijk
Fruit kweken in de moestuin bakken biedt optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.

Duurzaam
De zaden zijn geteeld, schoon gemaakt en verpakt volgens milieuvriendelijke productiemethoden.

Heerlijk genieten van vers fruit

Wil jij zelf fruit oogsten uit jouw moestuinbak? Zaai dan jouw lekkerste fruitsoorten met de fruit zaden van Vertisign. Wij bieden een ruim assortiment zaden van diverse fruit soorten zodat jij altijd jouw gewenste zaden vindt in onze webshop. Eenvoudig besteld en binnen twee werkdagen in huis.

Voordelen van onze moestuinzaden

De zaden van Vertisign zijn voorzien van een verpakking waarin de kiemkracht wordt beschermd. Hierdoor kiemen jouw fruitplantjes precies wanneer dit de bedoeling is. Daarnaast zijn deze voorzien van een duidelijke instructie over het zaaien, kweken en oogsten. Alles voor een optimale ervaring van jouw moestuinbak.

Duurzaam assortiment van fruit zaden

Onze moestuinzaden bestaan uit een ruime selectie fruit gewassen welke duurzaam en zorgvuldig zijn gekweekt. De zaden zijn uitermate geschikt voor het kweken in onze moestuin bakken en kweek tafels, zodat jij nog lekkerder fruit oogst uit jouw moestuin op poten.

Zaden voor onze moestuin op poten

Ons assortiment zaden is afgestemd op het gebruik in de moestuinen op poten en kweekrekken van Vertisign, maar zijn uiteraard ook geschikt voor het gebruik in jouw eigen moestuin. De soortechtheid is gegarandeerd en omdat de fruit zaden recentelijk zijn verpakt, is de houdbaarheidsdatum goed en zijn onze zaden heel netjes geprijsd.

Fruit kweken op het balkon of terras?

Heb jij enkel een balkon, dak of terras, maar wil je toch heerlijk fruit kweken? De zaden in onze webshop zijn geschikt voor elke ruimte. Plaats een moestuin bak, vul deze met grond en laat jouw favoriete fruit zaden meteen mee leveren. Zo maak jij direct een flitsende start met jouw moestuin. Eenvoudiger kan het niet!

Waar kan je fruit zaden kopen?

Je kan bij Vertisign gemakkelijk zaden kopen voor in jouw moestuinbak of kweektafel. De site is makkelijk in gebruik en je bestelt de zaden snel. Daarnaast versturen we jouw zaden nog dezelfde dag wanneer jij deze voor 12 uur besteld. Zo besteld, zo gezaaid in jouw moestuinbak. Voor je het weet geniet jij van heerlijk fruit.

Fruitzaden koop je bij Vertisign

Wij verkopen moestuin zaden zodat jij kunt gaan doen wat je het liefste doet: moestuinieren! Van groente tot kruiden en van bloemen tot biologisch zaad. Ons assortiment met zaden geeft je een ruime keus om de juiste zaden te kopen. Daarnaast vind je online een zaaischema, waarin je kunt zien wanneer je de zaden kunt zaaien, uitplanten en moet oogsten. Erg handig voor de beginnende moestuinierder.

Online zaden kopen?

Overtuigd van de voordelen van onze zaden? Jouw kweekrek met moestuinzaden kan je bij ons gemakkelijk en voordelig bestellen in de door jouw gewenste soort. Heb je vragen over onze zaden? Of over het kweken in een kweekbak of kweektafel? Bel ons gerust op 085 047 0044 voor persoonlijk advies of stuur een email naar info@vertisign.nl.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.