Vertisign
Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
085 047 0044 - info@vertisign.nl

Vragen over de plantage

Heeft u een vraag over de kweekrekken en kweektafels van Vertisign? In deze link vindt u een infographic over de Plantage, mocht u daarna nog vragen hebben vindt u hieronder een antwoord?

Is mijn kweekrek geschikt voor buiten?

Jazeker. Juist in de buitenlucht zullen uw planten nog beter tot hun recht komen. Maar ook binnen kunt u aan de slag met uw planten, kruiden hebben vaak wat minder licht nodig om te groeien.

Is de Plantage bestand tegen extreme weersomstandigheden?

Ja, door de moestuinbakken te vullen met grond zal er voldoende gewicht zijn om de moestuinbak bestand te maken tegen extreme weersomstandigheden. Toch raden wij aan om de Plantage op te stellen in een luwe maar zonrijke plaats zodat de gewassen geen schade leiden. Gemiddeld heeft een Plantage voor een optimaal resultaat minimaal 6 uur (zon)licht nodig.

Voor welke toepassingen zijn de kweekrekken geschikt?

De kweekrekken van Vertisign zijn vooral bedoeld om de urban agriculture, ofwel stadslandbouw, te bevorderen, maar gaandeweg worden er steeds meer mogelijkheden ontdekt. Ondertussen worden Plantages ook toegepast in interieurs van bijvoorbeeld hotels en bedrijven of misschien uw eigen huis?

Zo maar een aantal mogelijkheden, maar waarschijnlijk zijn er nog meer toepassingen. Laat het ons dan gerust weten

Waar zijn de kweekrekken van gemaakt?

De kweekrekken zijn gemaakt van staal welke door conserveringstoepassingen een langere levensduur krijgt. Het frame en de liggers zijn standaard geepoxeerd in zwart of licht grijs en de bakken uitgevoerd in verzinkt staal. 

Hoe bouw ik mijn Plantage op?

Kies de voor uw geschikte plaats en volg de bijgevoegde montagehandleiding voor het opbouwen van het rek. Bij de montage zijn geen gereedschappen nodig omdat er gebruik gemaakt wordt van inhaak- en inlegverbindingen. Alle benodigdheden worden meegeleverd. Ook online kunt u de montagehandleiding vinden.

Mijn plantjes willen niet groeien, wat nu?

Bedenk allereerst dat plantjes natuurproducten zijn, dit betekend dat ze goede verzorging nodig hebben met voldoende, maar ook soms weer niet teveel, zonlicht, warmte en water. Vraag eventueel advies bij uw plaatselijke tuinder of tuinwinkel of stel de vraag online.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem direct contact op
2192-kweekrek-met-groenten.jpg

Waarom Vertisign?

  • Een moestuin op uw balkon of terras
    Vanaf nu is geen ruimte te klein voor uw moestuin.
  • Verpoten is niet nodig
    Zaai, groei en oogst uw groenten in onze kweekbakken, het hele seizoen.
  • Stevige, duurzame moestuin
    Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige uitvoering.

Kweektafels van Vertisign

Altijd al willen genieten van uw eigen verse groenten of kruiden? Maar heeft u niet genoeg ruimte voor een moestuin op uw balkon of terras? De kweektafels en kweekrekken van Vertisign bieden u de mogelijkheid om een moestuin te beginnen waar u maar wilt. Benieuwd? Bekijk dan onze film hiernaast.

  • Uitgebreid betaalgemak: