Vertisign
Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
085 047 0044 - info@vertisign.nl

Vragen over de plantage

Heb je een vraag over de kweekrekken en moestuintafels van Vertisign? In deze link vind je een infographic over de Plantage, mocht je daarna nog vragen hebben vind je hieronder een antwoord?

Is mijn kweekrek geschikt voor buiten?

Jazeker. Juist in de buitenlucht zullen jouw planten nog beter tot hun recht komen. Maar ook binnen kun je aan de slag met jouw planten, kruiden hebben vaak wat minder licht nodig om te groeien.

Is de Plantage bestand tegen extreme weersomstandigheden?

Ja, door de moestuinbakken te vullen met grond zal er voldoende gewicht zijn om de moestuinbak bestand te maken tegen extreme weersomstandigheden. Toch raden wij aan om de Plantage op te stellen in een luwe maar zonrijke plaats zodat de gewassen geen schade leiden. Gemiddeld heeft een Plantage voor een optimaal resultaat minimaal 6 uur (zon)licht nodig.

Voor welke toepassingen zijn de kweekrekken geschikt?

De kweekrekken van Vertisign zijn vooral bedoeld om de urban agriculture, ofwel stadslandbouw, te bevorderen, maar gaandeweg worden er steeds meer mogelijkheden ontdekt. Ondertussen worden Plantages ook toegepast in interieurs van bijvoorbeeld hotels en bedrijven of misschien jouw eigen huis?

Zo maar een aantal mogelijkheden, maar waarschijnlijk zijn er nog meer toepassingen. Laat het ons dan gerust weten

Waar zijn de kweekrekken van gemaakt?

De kweekrekken zijn gemaakt van staal welke door conserveringstoepassingen een langere levensduur krijgt. Het frame en de liggers zijn standaard geepoxeerd in zwart of licht grijs en de bakken uitgevoerd in verzinkt staal. 

Hoe bouw ik mijn Plantage op?

Kies de voor jouw geschikte plaats en volg de bijgevoegde montagehandleiding voor het opbouwen van het rek. Bij de montage zijn geen gereedschappen nodig omdat er gebruik gemaakt wordt van inhaak- en inlegverbindingen. Alle benodigdheden worden meegeleverd. Ook online kun je de montagehandleiding vinden.

Mijn plantjes willen niet groeien, wat nu?

Bedenk allereerst dat plantjes natuurproducten zijn, dit betekend dat ze goede verzorging nodig hebben met voldoende, maar ook soms weer niet teveel, zonlicht, warmte en water. Vraag eventueel advies bij jouw plaatselijke tuinder of tuinwinkel of stel de vraag online.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem direct contact op
2192-kweekrek-met-groenten.jpg

Waarom onze moestuin?

  • Verantwoord gezonde groenten kweken
    Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.
  • Simpel groenten verbouwen op niveau
    Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.
  • Stevige, duurzame moestuin
    Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Moestuintafels van Vertisign

Wil jij ook verantwoord en duurzaam aan de slag met het verbouwen van verse, gezonde groenten en kruiden? Vaak ontbreekt het ons aan tijd en ruimte om een moestuin aan te leggen en zo te kunnen genieten van eigen gekweekte, duurzame groenten en kruiden, maar nu is het mogelijk met de duurzame moestuinbakken van Vertisign. Onze moestuintafels en kweekrekken bieden de mogelijkheid om een moestuin te beginnen waar je maar wilt. Benieuwd? Bekijk dan onze film hiernaast.

  • Uitgebreid betaalgemak: