Vertisign
Vertisign
Hoefweg-West 5
3381 MA Giessenburg
085 047 0044 - info@vertisign.nl

Binnen kweken

U kunt hier alle kweekrekken van Vertisign vinden die geschikt zijn voor bijvoorbeeld op uw balkon of daktuin. Deze kweekrekken zijn uitermate geschikt voor kleinere ruimtes. Heeft u een wat grotere ruimte of wenst u een specifieke indeling dan raden wij u aan om de optie kweekrek samenstellen te gebruiken. Ons assortiment is bestand tegen alle (extreme) weersomstandigheden. 

Waarom onze moestuin?

  • Verantwoord gezonde groenten kweken
    Ga aan de slag met jouw moestuin en geniet binnenkort van verse groenten en kruiden.
  • Simpel groenten verbouwen op niveau
    Groenten kweken in de moestuinbakken bied optimaal kweekgemak en kost weinig tijd.
  • Stevige, duurzame moestuin
    Het stalen frame zorgt voor een stevige, weerbestendige moestuin.

Geschikt voor kleinere ruimtes

Onze kweekrekken die u kunt gebruiken om binnenshuis te kweken, tonen aan dat het niet nodig is om een echte moestuin tot uw beschikking te hebben. Een balkon of daktuin is genoeg! Groenten, kruiden en fruit, u kunt het allemaal kweken op uw balkon met de bijbehorende kweekrekken. Het worden natuurlijk geen grote hoeveelheden, maar de smaak van zelf gekweekt voedsel is niet te versmaden. We hebben voor de kweek op een balkon of daktuin speciale tips die u kunt gebruiken om het maximale resultaat te bereiken. 

Verschillende afmetingen 

De rekken om binnenshuis te kweken zijn te verkrijgen in breedtematen 100 cm en 150 cm. Hierdoor heeft u de keuze om de afmeting te kiezen die het beste bij uw beschikbare ruimte past. Wenst u een kweekrek die op maat gemaakt is? Het is mogelijk om uw kweekrek helemaal naar uw wens te maken. 

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Onze kweekrekken zijn bestand tegen alle extreme weersomstandigheden. De rekken moeten goed worden gevuld met grond en daardoor is er voldoende gewicht om de rekken bestand te maken tegen extreme weersomstandigheden. Toch raden wij aan om de plantage op te stellen in een luwe maar zonrijke plaats zodat de gewassen geen schade leiden. Gemiddeld heeft een plantage voor een optimaal resultaat minimaal 6 uur (zon)licht nodig. 

Materiaal van topkwaliteit

De kweekrekken zijn gemaakt van staal welke door conserveringstoepassingen een langere levensduur krijgt. Het frame en de liggers zijn standaard geepoxeerd in zwart of licht grijs en de bakken uitgevoerd in verzinkt staal. Hierdoor zijn de kweekrekken erg stevig wat resulteert in maximale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

  • Uitgebreid betaalgemak: