Accessoires

Je moestuinbak staat en je bent al volop aan het kweken. Heerlijk, dat smaakt naar meer. Gelukkig kun je met de accessoires van Vertisign jouw moestuin eenvoudig uitbreiden naar wens. Zo plaats je met gemak een extra kweekbak, een klimrek of broeikap.

Alles voor een hogere opbrengst
De moestuin groeit eenvoudig mee naar jouw wensen
Makkelijk te monteren, zonder gereedschap
Past op al onze bakken, tafels en rekken

Onze accessoires

Breidt jouw moestuin uit

Met onze accessoires breidt jij jouw moestuinbak of moestuintafel eenvoudig uit.

Eenvoudig te monteren

Al onze accessoires zijn eenvoudig te monteren, ook als jouw moestuin al in gebruik is.

Roestbestendig

Al onze accessoires zijn gemaakt van verzinkte, roestbestendige materialen.

Accessoires ontwikkelt om jouw moestuin te laten groeien


Wij van Vertisign geloven niet alleen dat er altijd mogelijkheden zijn om zelf groenten en kruiden te kweken, maar we weten ook dat een moestuin nooit af is. De meeste moestuinierders beginnen klein en hun moestuinbak groeit vervolgens uit tot steeds grotere oppervlakten. Laat ook jouw moestuinbak groeien met de accessoires van Vertisign.

Jouw moestuin is nooit af


Daarnaast als jouw moestuin nooit af zijn. De zaailingen die je over houdt moeten toch een plekje of die verse tomaten smaken altijd naar meer. Gelukkig kun je met onze moestuinbakken op poten altijd doorgroeien, uitbreiden en aanpassen. Groei de hoogte in met een klimrek of plaats een extra kweek bak voor extra ruimte. Ervaar de mogelijkheden met onze accessoires.

Breidt jouw eenvoudig moestuinbak uit


Het productassortiment van Vertisign kenmerkt zich doordat het product modulair is opgebouwd, je kunt ten aller tijde jouw moestuin aanpassen of uitbreiden naar jouw wensen. Zo breid je jouw moestuinbak eenvoudig uit met wieltjes, een broeikap of een extra legbord, elke zorgvuldig en modulair ontworpen en bestand tegen weersinvloeden.

Handige accessoires maken jouw moestuin makkelijker


De accessoires van Vertisign zijn geschikt voor onze moestuinbakken, kweektafels, moestuinrekken en onze andere moestuinen op poten. Alle onderdelen zijn vervaardigd van duurzame materialen voor een lange levensduur en ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Een echte aanvulling voor jouw bak dus. Daarnaast zijn de onderdelen eenvoudig te monteren zonder gebruik van gereedschappen.

De moestuinbak aanpassen aan jouw wensen


In onze webshop vind je een ruim assortiment accessoiressen voor het uitbreiden van de moestuin naar jouw wensen. Of je nu de hoogte in wilt groeien, vroeger wilt beginnen met kweken of jouw moestuinbak verrijdbaar wilt maken. In de webshop vind je alle mogelijkheden om jouw moestuinbak aan te passen naar jouw smaak.

Advies nodig bij het kopen van een accessoires?


Welke accessoires het beste bij jouw situatie passen, hangt af van jouw wensen en behoeften. Heb je veel of weinig ruimte? Plaats je de accessoires in een moestuinbak, tafel of kweekrek? Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de makkelijkste oplossing voor jouw moestuin. Neem gerust contact met ons op voor jouw accessoires.

7 missers om te voorkomen bij het starten van een moestuin.

Een moestuin aanleggen is eenvoudig, maar toch worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Vermijd deze 7 fouten bij het aanleggen van een moestuin.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.